Galaxy A24 vs Redmi Note 12

Zertaex

80+
Reaksiyon skoru
45
Selamlar yeni telefon almayı düşünüyorum ve belirttiğim 2 model arasında kaldım. Çoğunlukla dizi/film, müzik ve oyun (cod, wot gibi büyük oyunlar) için kullanicam o yüzden batarya ve cpu kalitesi şuan daha önemli benim için ama ikisi arasındaki özellik farklılıkları çok arada bırakıyor. Deneyimi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Kesinlikle Galaxy A24. Note 12 Galaxy A24'ün yanına bile yaklaşamaz.
(Not eğer OIS,AOD gibi özellikleri umursamıyorsanız Galaxy A15 6GB'ı öneririm. 1 yıl daha fazla güncelleme alacak ve Galaxy A24 ile resmen aynı telefon.)

Selamlar yeni telefon almayı düşünüyorum ve belirttiğim 2 model arasında kaldım. Çoğunlukla dizi/film, müzik ve oyun (cod, wot gibi büyük oyunlar) için kullanicam o yüzden batarya ve cpu kalitesi şuan daha önemli benim için ama ikisi arasındaki özellik farklılıkları çok arada bırakıyor. Deneyimi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
redmi note 12 alınmaz kaçak şekilde 256gb+8gb ramlı olanını aldık yine kasıyo telefon trdekiler 128gb+6gb bu arada muhtemelen bu telefondan daha kötüdür

redmi note 12 alınmaz kaçak şekilde 256gb+8gb ramlı olanını aldık yine kasıyo telefon trdekiler 128gb+6gb bu arada muhtemelen bu telefondan daha kötüdür
Yakin bir arkadasim daha yeni aldı note 12 yi cod da 1 saat geçirdikten sonra kasmaya basliyormus ama a24 kullanan bir tanıdığım olmadığı için onun hakkında fikrim yok büyük ihtimal a24 alicam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle Galaxy A24. Note 12 Galaxy A24'ün yanına bile yaklaşamaz.
(Not eğer OIS,AOD gibi özellikleri umursamıyorsanız Galaxy A15 6GB'ı öneririm. 1 yıl daha fazla güncelleme alacak ve Galaxy A24 ile resmen aynı telefon.)
Çok kamera kullanan birisi değilim genelde performans benim için daha önemli a15 e de hiç bakmadım bir göz aticam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,948
Üyeler
195,214
Son üye
westernKingBird
Geri