Neler Yeni

Çözüldü✓ Galaxy Buds2 VS Razer Hammerhead TWS

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Bütçe
1200
Elimde Razer marka kablosuz oyuncu kulaklığı var sporda ve günlük hayatta kullanmak için bir kulaklık almayı düşünüyrum

Karar verdiğim kulaklık https://shop.samsung.com/tr/galaxy-buds2/?integration_color=Siyah Oniks 1050TL şu an amazonda 900TL idi indirim bitti hangi kulaklık daha iyi razer mı buds 2 mi?

Bütçe Max : 1200TL

Mevcut Razer: https://www.razer.com/mobile/earphones/razer-hammerhead-true-wireless-earbuds-2019
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Evil Belief

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Birbiriyle pek ilgisi olmayan 2 kulaklık hocam. Biri silikonsuz ANC'siz, diğeri silikonlu ANC'li. İzolasyon ihtiyacınız varsa Buds 2 çok daha iyi olur. Razer ise oyun modu sayesinde tahminimce gecikme süresi ms olarak daha düşüktür, yani pubg mobile gibi oyunlar oynarken tetiğe basma ile silah sesini duyma arasındaki gecikme çoğu modele göre daha az fark edilir olur. Önceliklerinize göre öznel seçim yapılmalı.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birbiriyle pek ilgisi olmayan 2 kulaklık hocam. Biri silikonsuz ANC'siz, diğeri silikonlu ANC'li. İzolasyon ihtiyacınız varsa Buds 2 çok daha iyi olur. Razer ise oyun modu sayesinde tahminimce gecikme süresi ms olarak daha düşüktür, yani PUBG mobile gibi oyunlar oynarken tetiğe basma ile silah sesini duyma arasındaki gecikme çoğu modele göre daha az fark edilir olur. Önceliklerinize göre öznel seçim yapılmalı.
Razer oyun için alındı oyun için kullanmaya devam edeceğim. Spordada o kulaklığı kullanıyorum. Spor, müzik ve film için aralarında çok fark olacaksa buds 2 alacağım. ANC olmasınıda istiyorum Razerda yok almayı isteme sebeplerimden biri ANC

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Razer oyun için alındı oyun için kullanmaya devam edeceğim. Spordada o kulaklığı kullanıyorum. Spor, müzik ve film için aralarında çok fark olacaksa buds 2 alacağım. ANC olmasınıda istiyorum Razerda yok almayı isteme sebeplerimden biri ANC
ANC tek başına yeterli bir sebep hocam, sporu özellikle salon gibi gürültülü ortamlarda yapıyorsanız çok faydası olur ANC'nin.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
ANC tek başına yeterli bir sebep hocam, sporu özellikle salon gibi gürültülü ortamlarda yapıyorsanız çok faydası olur ANC'nin.
Bu bütçeye öneriniz nedir ? Samsung seçmemin sebebi Samsung Ekosistemi yapmak elimde S21 cihaz var. Çokta önemli değil daha iyi bir kulaklık varsa onuda düşünebilirm

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu bütçeye öneriniz nedir ? Samsung seçmemin sebebi Samsung Ekosistemi yapmak elimde S21 cihaz var. Çokta önemli değil daha iyi bir kulaklık varsa onuda düşünebilirm
900 TL'ye ondan daha iyi ANC'li yok hocam. İhtiyacım olsa kendime de alırdım mutlaka.

Mikrofonundan yüksek beklentiniz olmasın sadece, zaten Razer'dan da az çok bilirsiniz bu ürünlerin mikrofonu henüz çok iyi seviyelere gelemediler.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Hadi ya kötü olmuş, 1100 civarına zaten uzun zamandır piyasada bulunuyordu. Edifier TWS NB2 Pro'ya bakabilirsiniz.
Aralarında çok bir fark yok sanırım, Samsung telefona samsung kulaklık daha iyi olur gibi.

Struggle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ERTAŞ
Hocam oyun dışında spor yaparken kullanılırmı bu kulaklık. Kulaktan düşme gibi vs sıkıntısı varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,334
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom