RobinToKaro
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
Arkadaşımda var ondan almayı düşünüyorum 1,5k civarı sizce alınır mı? Telefonum Xiaomi özellik olarak çok kısıtlanır mı? Başka bir öneriniz var mı?
ne için kullanacaksınArkadaşımda var ondan almayı düşünüyorum 1,5k civarı sizce alınır mı? Telefonum Xiaomi özellik olarak çok kısıtlanır mı? Başka bir öneriniz var mı?
Hocam günlük kullanım, telefon konuşması, spor...ne için kullanacaksın
watch fit telefon konuşması yapmıyor sanırım. Ama samsung alacaksan samsung telefon yap, güzel eşleşiyorlarHocam günlük kullanım, telefon konuşması, spor...
watch fit 2 yapıyor hocam.watch fit telefon konuşması yapmıyor sanırım. Ama samsung alacaksan samsung telefon yap, güzel eşleşiyorlar
Hocam saat hem güzel hemde 1300 lira gibi bir fiyata alıcam. Hem sağlam hep çok fazla özelliği var. Eğer benim telefonumda çok özellşk kısıtlamıyacaksa active 2 alırım arkadaşımdan.watch fit telefon konuşması yapmıyor sanırım. Ama samsung alacaksan samsung telefon yap, güzel eşleşiyorlar
özellik olarak kısıtlama olmuyor çok fazla. samsung health ile tüm bilgileri görürsünüz.Hocam saat hem güzel hemde 1300 lira gibi bir fiyata alıcam. Hem sağlam hep çok fazla özelliği var. Eğer benim telefonumda çok özellşk kısıtlamıyacaksa active 2 alırım arkadaşımdan.