E E4RS 80+ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 51 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Eray Alpak 26 Ağustos 2023 #1 Sonunda karar verdim bu klavyeyi almaya yanında suanlık ne almalıyım aliexpressten siparis edicem keycaps yada lube yapabilecegim bi öneri varmi ?
Sonunda karar verdim bu klavyeyi almaya yanında suanlık ne almalıyım aliexpressten siparis edicem keycaps yada lube yapabilecegim bi öneri varmi ?
A ardaaaq 80+ Gold Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 6,272 Dahası Reaksiyon skoru 2,193 İsim Songül 26 Ağustos 2023 #2 E4RS yazmış: Sonunda karar verdim bu klavyeyi almaya yanında suanlık ne almalıyım aliexpressten siparis edicem keycaps yada lube yapabilecegim bi öneri varmi ? Devamı için tıklayın... samurai keycaps iyi lube gerek yok bence illa alcaksan çok fark etmez
E4RS yazmış: Sonunda karar verdim bu klavyeyi almaya yanında suanlık ne almalıyım aliexpressten siparis edicem keycaps yada lube yapabilecegim bi öneri varmi ? Devamı için tıklayın... samurai keycaps iyi lube gerek yok bence illa alcaksan çok fark etmez