Neler Yeni

GAME+ Bekleme Sırası Yok?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Arkadaşlar selam, az önce basic plan ile GFN Tr üyeliğimi başlattım. Sıraya girdim oynamak için ancak sırada kaç kişinin önümde olduğu bilgisini göremiyorum, globalde böyle değildi. Sizde yazıyor mu "önünüzde x kişi var" gibisinden?
Ekran Görüntüsü (44).png

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
Arkadaşlar selam, az önce basic plan ile GFN Tr üyeliğimi başlattım. Sıraya girdim oynamak için ancak sırada kaç kişinin önümde olduğu bilgisini göremiyorum, globalde böyle değildi. Sizde yazıyor mu "önünüzde x kişi var" gibisinden?Alıntıyı görüntüle
ben birazdan bakıp söylerim

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkındayım. Bu yüzden ben de "vay bilmemneler söylemiyolar ki premium alalım" demedim. Yeni olduğu ve hata olabileceğini bildiğim için arkadaşlara soruyorum "sizde var mı?" diye. Eksikse de sonradan eklerler np, sadece bende mi yok diye merak ettim dostum :)

slayerzs34

80+ Bronze
Farkındayım. Bu yüzden ben de "vay bilmemneler söylemiyolar ki premium alalım" demedim. Yeni olduğu ve hata olabileceğini bildiğim için arkadaşlara soruyorum "sizde var mı?" diye. Eksikse de sonradan eklerler np, sadece bende mi yok diye merak ettim dostum :)
Bug falan da olabilir daha oturmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Turan
Arkadaşlar selam, az önce basic plan ile GFN Tr üyeliğimi başlattım. Sıraya girdim oynamak için ancak sırada kaç kişinin önümde olduğu bilgisini göremiyorum, globalde böyle değildi. Sizde yazıyor mu "önünüzde x kişi var" gibisinden?Alıntıyı görüntüle
Denemek için girdim fakat aynı sorunu yaşadım. Aşırı yoğunluktan olabilir. Konuyu görünce tekrar denedim. Bekleme sırasındayım.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
1615763061958.png
500. kişiden sonra öyle görünüyor tekrar deneyin.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
dostum burdakiler bilmediğinden söyliyeyim sırada 500 kişiden fazla varsa sıraya dahi giremiyorsun şuan sırada değilsin mesela

Ariseks

80+ Gold
sabah denemek için cs girim dedim ücretsiz hesaptan önünüzde 137 kişi var diyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,578
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom