Hocam şimdi baktım da, trendyol gibi yerlerde satılan bu pclerde ekran kartı, anakart, ram, bu tür bileşenlerin marka modeli yazmıyor. Süpriz yumurta değil ki bu ne çıkarsa bahtıma diyerek pc alasın.Merhaba herkese sistem bakarken böyle bir sistem gördüm 12 ay taksit avantajı var. Sizce sistem parçaları nasıldır ve herhangi bir sorun çıkartır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3DHocam şimdi baktım da, trendyol gibi yerlerde satılan bu pclerde ekran kartı, anakart, ram, bu tür bileşenlerin marka modeli yazmıyor. Süpriz yumurta değil ki bu ne çıkarsa bahtıma diyerek pc alasın.
Hocam fena değil gibi duruyor psu'suda gayet kaliteli sadece ram ve ssd bir tık düşük geldi gözüme değiştirtme şansınız varsa gamegaraj'a sorun,onun dışında güzel 85k'ya alınabilir gibi geldiİşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: Biostar B650M X3D PRO+
Bellek: 2 Adet Crucial Pro 16GB 5600Mhz DDR5 CL46
Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7
Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk
Kasa ve Güç Kaynağı : AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa
Soğutucu: Bitfenix Cube v2 360 Siyah ARGB 360mm İşlemci SIVı Soğutucu
Sistem parçalarını satıcıya sordum. Sistem parçaları buymuş sizce nasıl ?
Açıkçası 12 ay vade farksız taksit olması ilgimi çekti. Onun dışında ram ve ssd ileride değiştirebilirim. Yardımınız için teşekkür ederim.Hocam fena değil gibi duruyor psu'suda gayet kaliteli sadece ram ve ssd bir tık düşük geldi gözüme değiştirtme şansınız varsa gamegaraj'a sorun,onun dışında güzel 85k'ya alınabilir gibi geldi