Neler Yeni

game garaj leptop alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EREN KESTEK
Yanlış modelin incelemesini atmışsın,benim attığım o değil.Ya da o video eski bir modelin incelemesi.
Buradan bakabilirsin.
aynı özelleştirmeleri yapınca 8.300 tl oluyo https://www.monsternotebook.com.tr/...n=487668&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
aynı özelleştirmeleri yapınca 8.300 TL oluyo
Ne değiştirdiniz peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim senin attığın laptop'da da 256 GB SSD var.İnat etmeyi bırakıp Monster tercih edersen sana yararı olacak,benim bir çıkarım yok burada.
Benden başka bir sürü kişi daha Monster daha iyi dedi.

aynı özelleştirmeleri yapınca 8.300 TL oluyo
Hem açıkçası kendim 800 TL daha fazla verip Monster'daki SSD'yi 500 GB yapıp gene Monster alırdım.Ama bu haliyle bile hem daha ucuz hem de daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EREN KESTEK
Ne değiştirdiniz peki?

Kardeşim senin attığın laptop'da da 256 GB SSD var.İnat etmeyi bırakıp Monster tercih edersen sana yararı olacak,benim bir çıkarım yok burada.
Benden başka bir sürü kişi daha Monster daha iyi dedi.

Hem açıkçası kendim 800 TL daha fazla verip Monster'daki SSD'yi 500 GB yapıp gene Monster alırdım.Ama bu haliyle bile hem daha ucuz hem de daha iyi.
abi araştırdım benimkisi inat deil monster kalitesiz marka diyolar teknik servise en az 3-5 kere gidip geliyosun diyolar

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
abi araştırdım benimkisi inat deil monster kalitesiz marka diyolar teknik servise en az 3-5 kere gidip geliyosun diyolar
O biraz abartı işi, kendim de kullandığım için Monster öneriyorum.

Top Bottom