White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Tekrardan hayırlı olsun, cihaz güzel görünüyor.
İnceleme videolarını da bekliyoruz. Güle güle kullan.
Bugün baktım da, 1 saatlik GTA V değerleri 50-68 civarında.Ekran kartı sıcaklıkları nasıl?
İnceleme videolarını da bekliyoruz. Güle güle kullan.
Çok sağolun, çok teşekkür ederim. Video hangi programla çekilebilir?Hayırlı olsun.
OBS kullanabilirsin.Çok sağolun, çok teşekkür ederim. Video hangi programla çekilebilir?
Hocam OBS iniyor. Afterburner'da tüm şıkları aktif hale getirip çeksem daha yararlı olur mu?OBS kullanabilirsin.
Hocam OBS iniyor. Afterburner'da tüm şıkları aktif hale getirip çeksem daha yararlı olur mu?
CPU çekirdekleri çok satır kaplar, onun dışında bir sorun olmaz.Hocam OBS iniyor. Afterburner'da tüm şıkları aktif hale getirip çeksem daha yararlı olur mu?
Cam ve plastik arası bir madde gibi geldi bana. Rahatsız edici bir şey olduğunu düşünmüyorum ama. Jelatinini bile çıkarmadım daha.kasanın yanı plastikimiş belli oluormu sıkıntı olurmu sence
Çarşıdan aldım hocam. 400 ₺’ye çok güzel denk getirdim vallahi.Reis Masa linki var mı
Hocam psunun markası gözüküyor mu acaba? Faturada falanda gözüküyordur belki psu markası nedir?Çarşıdan aldım hocam. 400 ₺’ye çok güzel denk getirdim vallahi.