Hangi yamayı kurdun? Link atar mısın?Ben dishonored e bu videodan yama yapmistim
Youtube videoları atıldığın da video ya tıkla ve açıklamalar kısmını açHangi yamayı kurdun? Link atar mısın?
Yoktur.Youtube videoları atıldığın da video ya tıkla ve açıklamalar kısmını aç![]()
Yardım et lütfenBen dishonored e bu videodan yama yapmistim
Yapiliyor ama ben 2 saat ugrasmistimGamepass'e yama yapılmıyor diye biliyorum, dosya konumuna erişim yok.
Hocam valla internetten rastgele bi yama kurmuştum önemli olan hangi yama olduğu değil şifreli dosyalara erişimi açmak ki videoda onu gösteriyor ben 2 saat ugrasmistim onu yapabilmek için. Sonra oyunun o kadar da yamaya ihtiyacı olmadığını farkettim. Biraz ingilizce biliyorsanız yamaya gerek bile yok benceYardım et lütfen
Ya uwp ye oyunun kodunu giriyorum. Dll atached process numara yazdı. Devamı gelmedi. Normal miYapiliyor ama ben 2 saat ugrasmistim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valla internetten rastgele bi yama kurmuştum önemli olan hangi yama olduğu değil şifreli dosyalara erişimi açmak ki videoda onu gösteriyor ben 2 saat ugrasmistim onu yapabilmek için. Sonra oyunun o kadar da yamaya ihtiyacı olmadığını farkettim. Biraz ingilizce biliyorsanız yamaya gerek bile yok bence