Mekanik switch takılır mı ne demek hocam? Alınmaz o klavye bu arada bütçen ne kadar?mekanik switch takılır mı ?
hotswapmı demek istemiş sanırım hotswap değil hocam klavyede güzel bi klavye değil 4k ya cok daha iyi şeyler alınabilir.Mekanik switch takılır mı ne demek hocam? Alınmaz o klavye bu arada bütçen ne kadar?
@LeviathanSShotswapmı demek istemiş sanırım hotswap değil hocam klavyede güzel bi klavye değil 4k ya cok daha iyi şeyler alınabilir.
1-2k arası bir büyük enterli full size veya %96 klavye almak onu sonra zamanla güzel switch ile modlama düşüncem varMekanik switch takılır mı ne demek hocam? Alınmaz o klavye bu arada bütçen ne kadar?
Hocam maalesef büyük enterli hot-swap 96% bir klavye bilmiyorum. İngilizce klavye olsa sorun olur mu?@LeviathanSS
hot swap diye biliyorum ondan sordum istedigimiz switch takıp modlama düşüncem vardı. Büyük Enterli Full size klavye arıyorum bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
1-2k arası bir büyük enterli full size veya %96 klavye almak onu sonra zamanla güzel switch ile modlama düşüncem var
hocam bilmiyorum hotswap olsada fiyatını hakeden bir klavye değil. hotswap olup olmadıgı hakkında bir bilgim yok.@LeviathanSS
hot swap diye biliyorum ondan sordum istedigimiz switch takıp modlama düşüncem vardı. Büyük Enterli Full size klavye arıyorum bu arada
1-2k arası bir büyük enterli full size veya %96 klavye almak onu sonra zamanla güzel switch ile modlama düşüncem var
Yer değiştirmene gerek yok zaten türkçe klavyeyle aynı türkçe yaparsın ayarlardan kullanırsın ezbere biliyosan@LeviathanSS Hocam şunun portekiz dizilimini alsam, yazılımından tuş ataması ile ç'nin yerini değiştirebilir miyim ?
![]()
E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
aa doğru diyon keycaps yerini değiştiririm la tenk yuGamepowerdan uzak dur
Yer değiştirmene gerek yok zaten türkçe klavyeyle aynı türkçe yaparsın ayarlardan kullanırsın ezbere biliyosan
Sağ shift yok yalnız dikkat edersen görürsün yazılımdan sağ shift ataman lazım.aa doğru diyon keycaps yerini değiştiririm la tenk yu![]()