Neler Yeni

Game Satış 25tl'ye 3oyun

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
hesaplar çoklu erişimi var sanırım hesaplar büyük ihtimalle garanti altındadır satıcı tarafından bir sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesaplar çoklu erişimi var sanırım hesaplar büyük ihtimalle garanti altındadır satıcı tarafından bir sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum
eğer steamdan orjinal ucuz bir şekilde istersen indirimli bir şekilde hediye olarak gönderebilirim hesabına

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşım kullanıyor. Güvenilir. Fakat aldığınız oyunları online kullanamıyorsunuz.

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Hiç aldınızmı güvenilir mi?
Aldım hiç ama hiç güvenilir değil habire şifre değiştiriliyor ve bütün oyun savelerin gidiyor hemde sponsorlu satıcıdan almama rağmen bence 25tlye alınmaz ama yinede kendin bilirsin

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
4. Kez aldım ayrıca bu işleri yapan satan arklarımda var alınır gayet iyi

Aldım hiç ama hiç güvenilir değil habire şifre değiştiriliyor ve bütün oyun savelerin gidiyor hemde sponsorlu satıcıdan almama rağmen bence 25tlye alınmaz ama yinede kendin bilirsin
öyle bir şey yok save gitmiyor şifre değiştirilmiyor değiştirilenler genellikle platirudan alınanlar doğru düzgün satıcı bulman gerek

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
4. Kez aldım ayrıca bu işleri yapan satan arklarımda var alınır gayet iyi

öyle bir şey yok save gitmiyor şifre değiştirilmiyor değiştirilenler genellikle platirudan alınanlar doğru düzgün satıcı bulman gerek
Ben gamesatış dan almıştım banada arkadaşım önermişti bende şifreler değişiyordu farklı bir hesap veriliyordu oyunu açtığımda savelerim kayboluyordu en son yazmayı bıraktım ve almam artık heralde şansa geliyor anlamadım

Reina

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eğer steamdan orjinal ucuz bir şekilde istersen indirimli bir şekilde hediye olarak gönderebilirim hesabına
Hangi oyunları ne kadara gönderirsin

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular