eğer steamdan orjinal ucuz bir şekilde istersen indirimli bir şekilde hediye olarak gönderebilirim hesabınahesaplar çoklu erişimi var sanırım hesaplar büyük ihtimalle garanti altındadır satıcı tarafından bir sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum
Aldım hiç ama hiç güvenilir değil habire şifre değiştiriliyor ve bütün oyun savelerin gidiyor hemde sponsorlu satıcıdan almama rağmen bence 25tlye alınmaz ama yinede kendin bilirsinHiç aldınızmı güvenilir mi?
öyle bir şey yok save gitmiyor şifre değiştirilmiyor değiştirilenler genellikle platirudan alınanlar doğru düzgün satıcı bulman gerekAldım hiç ama hiç güvenilir değil habire şifre değiştiriliyor ve bütün oyun savelerin gidiyor hemde sponsorlu satıcıdan almama rağmen bence 25tlye alınmaz ama yinede kendin bilirsin
Ben gamesatış dan almıştım banada arkadaşım önermişti bende şifreler değişiyordu farklı bir hesap veriliyordu oyunu açtığımda savelerim kayboluyordu en son yazmayı bıraktım ve almam artık heralde şansa geliyor anlamadım4. Kez aldım ayrıca bu işleri yapan satan arklarımda var alınır gayet iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bir şey yok save gitmiyor şifre değiştirilmiyor değiştirilenler genellikle platirudan alınanlar doğru düzgün satıcı bulman gerek
Hangi oyunları ne kadara gönderirsinhesaplar çoklu erişimi var sanırım hesaplar büyük ihtimalle garanti altındadır satıcı tarafından bir sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer steamdan orjinal ucuz bir şekilde istersen indirimli bir şekilde hediye olarak gönderebilirim hesabına
bütün oyunları %20 daha ucuz fiyatına gönderebilirim 100tl ise 80tl gibiHangi oyunları ne kadara gönderirsin
Tamamdırbütün oyunları %20 daha ucuz fiyatına gönderebilirim 100tl ise 80tl gibi