Bu fiyata 200hz va panel casper almak daha mantıklı olur :
Bu monitörde ghosting sorunu var alınmazBu fiyata 200hz va panel casper almak daha mantıklı olur :
![]()
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 1 MS 200 Hz FreeSync/G-Sync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8www.n11.com
AAA 183 liralık monitör bunu alsatçılardan ölü fiyata alırsınız ama dandik monitörBu fiyata 200hz va panel casper almak daha mantıklı olur :
![]()
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 1 MS 200 Hz FreeSync/G-Sync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8www.n11.com
ben katılmıyorum söylediklerinize. aynısından kardeşime aldım turkcell indiriminde 2500'e. gayet güzel monitör benceAAA 183 liralık monitör bunu alsatçılardan ölü fiyata alırsınız ama dandik monitör
Ghosting testi yaptınızmı monitöreben katılmıyorum söylediklerinize. aynısından kardeşime aldım turkcell indiriminde 2500'e. gayet güzel monitör bence
yapmadım ghosting olayına bakmadım hiçGhosting testi yaptınızmı monitöre
e neyine dandik diyoruz hocam bana kızıyosunuzyapmadım ghosting olayına bakmadım hiç
Valorant oynamayi denedim casperin monitorunde onumu goremiyodum nasil fps oyunculari dusunebilir hocamcasper monitör güzel bende kullandım ama alacaklar düşünsün ghosting var. Fps oyuncuları düşünebilir. onun dışında kalitesi iyi
Aynı monitörü 1 aydır kullanmaktayım. Alacağımda buraya sormuştum, ürünle ilgili 2 yorum geldi ve olumsuzdu kalan yorumlar farklı önerilerle doluydu. Markanın ismini duymadığı için sevmeyeninden tut kulak duyumu ile ezbere konuşanlara kadar. Ürünü aldım ve memnunum. Daha önce aoc G2 rampage markalarını da kullandım. Ghosting, ölü piksel bulunmamakla beraber monitör baya hoşuma gitti. Eksi yönleri ise monitör aşağıya bakıyor altına destek koymak zorunda kaldım. Ayrıca açılışta direk ekran gelmiyor PC de m2 ssd mevcut haliyle hızlı açılıyor. Açılıştaki logoları görmeden direk masaüstündeyken ekran geliyor