Neler Yeni

Gamebooster gb-277gcf 27" 165hz 1ms

roadteam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul Dağcı
Arkadaşlar selam 👋
-Gamebooster gb-277gcf 27" 165hz 1ms olan monitöründen sipariş vermeyi planlıyorum. Fiyatı ve özellikleriyle birlikte diğer 165 hz monitörlere göre çok daha uygun.
-Monitörden alan arkadaşların yorumları neler çok merak ediyorum.
-Ayrıca çoğunlukla Cs:go oynuyorum . Cs için kavisli bir monitör ne kadar iyi olur tavsiye edermisiniz ?
-Eğer alırsam bende yorumumu burada belirtirim. Hem benim için hemde almayı düşünen arkadaşlar için böyle bir konu açmak istedim. Umarım faydalı olur.

Ürünün videosu👉 :

utkuversus

80+ Bronze
Abdullah abimiz önerdiyse kesin al bence yorumlara ve diğer insanların görüşlerine kesinlikle önem verme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Zaten Samsung panel kullanılmış sorun çıkacağını sanmıyorum ama üzerine 200 daha koyup samsungun 2k olan monitörünü al derim hem geleceğe yatırım yaparsın hem de 2k çok daha güzel.

Hsnctnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hasan Çetin
Zaten Samsung panel kullanılmış sorun çıkacağını sanmıyorum ama üzerine 200 daha koyup samsungun 2k olan monitörünü al derim hem geleceğe yatırım yaparsın hem de 2k çok daha güzel.
Linki var mı acaba?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Samsung panel olması ve 165 hz olması cezbedici fakat bir türk firması. Bence alma derim Abdullah bey türk firması diye önermiştir.
Abdullah abimiz önerdiyse kesin al bence yorumlara ve diğer insanların görüşlerine kesinlikle önem verme.
Neden @Abdullah Hacıgül herşeyin en iyisinimi biliyor :) Allah mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None

utkuversus

80+ Bronze
Samsung panel olması ve 165 hz olması cezbedici fakat bir türk firması. Bence alma derim Abdullah bey türk firması diye önermiştir.

Neden @Abdullah Hacıgül herşeyin en iyisinimi biliyor :) Allah mı?
Niye? Sonuçta GamePower, GameTech, PowerBoost, Hiper, James Donkey gibi firmalar ürünlerinin sonuna kadar arkasında daima duran(!), çok kaliteli ürünler üreten(!), arşa çıkarılmayı sonuna kadar hak eden(!) firmalar değil mi? Sonuçta öyle değilse neden abartarak önersin ki? İnsanların rızkıyla oynamaya girmez mi bu? Kul hakkına girmez mi? Sen söyle.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Niye? Sonuçta GamePower, GameTech, PowerBoost, Hiper, James Donkey gibi firmalar ürünlerinin sonuna kadar arkasında daima duran(!), çok kaliteli ürünler üreten(!), arşa çıkarılmayı sonuna kadar hak eden(!) firmalar değil mi? Sonuçta öyle değilse neden abartarak önersin ki? İnsanların rızkıyla oynamaya girmez mi bu? Kul hakkına girmez mi? Sen söyle.
Ben sana 10 bin tl versem sen yapmaz mısın ?

utkuversus

80+ Bronze

utkuversus

80+ Bronze

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter