Neler Yeni

Yardım GameBooster PSU değiştirilmeli mi?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Arkadaşlar hazır sistem aldığımda içerisinde bu kasa ve PSU mevcuttu. PC özelliklerim imzamda mevcut. Sistemi yaklaşık 1-1.5 aydır kullanıyorum ve şu anda kadar herhangi bir sorun oluşmadı. PSU ciddi anlamda kötü ve değiştirilmesi mi gerekli? Yoksa idare eder mi? PSU değiştirirsem takmayı ve hangi PSU'yu alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

NespaY

80+ Silver

Arkadaşlar hazır sistem aldığımda içerisinde bu kasa ve PSU mevcuttu. PC özelliklerim imzamda mevcut. Sistemi yaklaşık 1-1.5 aydır kullanıyorum ve şu anda kadar herhangi bir sorun oluşmadı. PSU ciddi anlamda kötü ve değiştirilmesi mi gerekli? Yoksa idare eder mi? PSU değiştirirsem takmayı ve hangi PSU'yu alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Dostum herkes önyargı ile yaklaşıyor fakat eğer sana sıkıntı yapmıyorsa devam et tabii çok bütçem var diyorsan değiştirebilirsin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Büyük bir elektrik arızasında dandik PSU sistemi yakar kaliteli PSU en kötü ihtimalle bile kendini yakarak sistemi kurtarır. Temel fark budur. Eğer büyük bir arıza yaşama ihtimali zaten çok çok düşük diyorsanız PSU değişimine gerek yok.

Bende itopqyadan aldım bendede power boostun var ama bencr millet abartiyor

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum herkes önyargı ile yaklaşıyor fakat eğer sana sıkıntı yapmıyorsa devam et tabii çok bütçem var diyorsan değiştirebilirsin.
Bana sıkıntı yapmıyor fakat herkesin dediği gibi kötüyse sistemi mahvetmesini istemem.

Büyük bir elektrik arızasında dandik PSU sistemi yakar kaliteli PSU en kötü ihtimalle bile kendini yakarak sistemi kurtarır. Temel fark budur. Eğer büyük bir arıza yaşama ihtimali zaten çok çok düşük diyorsanız PSU değişimine gerek yok.
Akım korumalı priz var fakat önlem sağlar mı? Öyle aman aman elektrik giden yerde değilim fakat arada sırada gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
high power corsair fsp cooler master aercoll asus msı gigabayte alabilirsin

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasıl işe yaramaz ups priz gayette işe yarar yanlış bilgi.

UPS ile akim korumali priz ayni sey degil, daha en bastan falsolusun ama yanlis bilgi bendeymis. İse bak :D

Akim korumali prizin gorevi sebekedeki voltaj dususune karsi koruma saglamaktir, yani AC taraf ile ilgilenir akim korumali priz. Sistem ise DC taraftadir ve akim korumali prizin sorumlulugunda degildir.

Yanlis bilgi. :)

Palyaço

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hazar
@Hastor

Açıklama bekliyorum şahsen, UPS prizin akım korumalı priz tarzındaki hünerlerini öğrenmeyelim mi? Ne konuda işe yarıyor mesela? Aman 'kahkaha' atıp kaçma da.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,325
Üyeler
167,823
Son üye
definitelyacoolguy
Top Bottom