marka bir şey yapmış rekabet ortamı olması güzel kart servislik mi yoksa kaliteli mi zaman gösterir elektronik cihaz biraz şans işiyani bilmiyorum ama ürün hiç sağlam durmuyor yani 6 ayda bir servislik gibi.
Gamebooster miydi ?garantisis de 5 para etmez, benim kart gitti tamir olmadan geri geldi
Gamebooster'ın daha önce ekran kartı var mıydı?garantisis de 5 para etmez, benim kart gitti tamir olmadan geri geldi
Yeni çıktıGamebooster'ın daha önce ekran kartı var mıydı?
Arkadaş yeni çıkan kartı ne ara servise yolladı onu çözmeye çalışıyordum benYeni çıktı
marka kötü alınmazGamebooster 3060ti 7299TL sinerji
![]()
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
garantisine bakan v3ktron firması benim gigabyt kartımı tamir etmeden geri yolladılar. gameboostere de aynı muameleyi yapacaklarından eminimGamebooster'ın daha önce ekran kartı var mıydı?
hayır gigabyt ama garantisine bakan firma aynıGamebooster miydi ?
750 Tİ ı vardı galibaGamebooster'ın daha önce ekran kartı var mıydı?
O zaman alınır... Galax'ın haberi vardır herhaldeArkadaşlar kartın tasarımı Galax ile birebir aynı. Backplate yine birebir aynı. Soğutma için fanları bile aynı. Sadece üzerine GameBooster Markası basılmış. Hatta size şöyle örnek atayım.
Gamebooster
Alıntıyı görüntüle
Galax
Alıntıyı görüntüle
Ok ile gösterdiğim yerlere sadece mavi çizgi atılmış.
Gamebooster Backplate
Alıntıyı görüntüle
Galax Backplate.
Alıntıyı görüntüle
Kart soğutması gayet başarılı.
Galax marka RTX 3060 ti bende var. Size 12 dk 1080p 8x MSA Furmark testini atayım. Bu benim kendi kullandığım kartın değerleri.Alıntıyı görüntüle
Kart her türlü alınır fiyatı çok uygun. İsteyen direk alsın.
Şöyle bir ekleme yapayım. Ben kartı 2021 Kasımdan beri kullanıyorum hatta mining bile yaptım. Furmark testinde tarihe bakın 2 gün önceki tarih değerlerinde hiç bir kayıp yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok alınmaz vs diyenler tekrar düşünsün bence.