Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GameBooster SHIELD 360 Rainbow 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2100 tl

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Cem
insanlar sıvı metal üzerinden daha üst seviye sogutmalarla ugrasıyken halen kule tipi kullanmanın bir mantğı yok
5600X var napayım nitrojenle sogutayım mı? biraz u.v ile düzgün bi sogutucuyla 65 üstünü görmüyorum yükte, bana yetiyor.Parası cok olan fantezi arayan yada sıvı sogutma almak isteyende güvenilir marka alsın i7,i9 sistem kullanıp gameboost bilmem ne marka kullanacak varsa sonra üzülmesin kasa sıvıdan patladı diye ...

omc18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ömer
5600X var napayım nitrojenle sogutayım mı? biraz u.v ile düzgün bi sogutucuyla 65 üstünü görmüyorum yükte, bana yetiyor.Parası cok olan fantezi arayan yada sıvı sogutma almak isteyende güvenilir marka alsın i7,i9 sistem kullanıp gameboost bilmem ne marka kullanacak varsa sonra üzülmesin kasa sıvıdan patladı diye ...
güzel kardeşim zaten 360 mm sıvı sogutmalar 5600x için üretilmiyor sen genele yordugun için ben sana böyle bir yorumda bulundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel kardeşim zaten 360 mm sıvı sogutmalar 5600x için üretilmiyor sen genele yordugun için ben sana böyle bir yorumda bulundum
ayrıca gamepower dediğin marka merdiven altı bir firma değil gayet iyi üretim yapan bir firma youtubede üretim videolarına bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,494
Üyeler
166,384
Son üye
Fydor Dostoyevski
Top Bottom