Neler Yeni

GameGaraj Deneyimlerim

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
Merhaba GameGarajdan Pazartesi 18.06'da 5an modelini özelliştirip aldım çok hızlılar ve ilgililer Salı günü saat 06.25'de kargoyu verildiğini gördüm kargom akşam saat 8 de istanbuldan çıktı 2 günde denizliye geldi perşembe günü saat 15.59 da kargomu teslim aldım yurtiçi kargodan kargoda ezik vs. yoktu sadece işlemci fanının kutusu ezikti oda pakatlerden olabileceğini düşündüm sismimi kurdum 2 gündür kullanıyorum memnunum netac ssd sorunu var diyenler olmuştu benim başıma daha bir sorun gelmedi inş gelmezde stres testi yaptım sıcaklıgı 35-40 arası dolaştı hiç bir şey olmadı şuanlık kısaca bu kadar ve işlemcinin kutusu yoktu ramın yoktu psu'nun yoktu. ve ilk geldiğinde psudan cızırtı sesleri gerliyordu içini açtım fan gibi bir şey vardı ona sürten kablo varmış oyuzden öyle ses geliyormuş onuda düzelttim. kısaca almak isteyen varsa gözü kapalı alsın

uydu3

80+ Silver
Teşekkürler hocam deneyim için

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba GameGarajdan Pazartesi 18.06'da 5an modelini özelliştirip aldım çok hızlılar ve ilgililer Salı günü saat 06.25'de kargoyu verildiğini gördüm kargom akşam saat 8 de istanbuldan çıktı 2 günde denizliye geldi perşembe günü saat 15.59 da kargomu teslim aldım yurtiçi kargodan kargoda ezik vs. yoktu sadece işlemci fanının kutusu ezikti oda pakatlerden olabileceğini düşündüm sismimi kurdum 2 gündür kullanıyorum memnunum netac ssd sorunu var diyenler olmuştu benim başıma daha bir sorun gelmedi inş gelmezde stres testi yaptım sıcaklıgı 35-40 arası dolaştı hiç bir şey olmadı şuanlık kısaca bu kadar ve işlemcinin kutusu yoktu ramın yoktu PSU'nun yoktu. ve ilk geldiğinde psudan cızırtı sesleri gerliyordu içini açtım fan gibi bir şey vardı ona sürten kablo varmış oyuzden öyle ses geliyormuş onuda düzelttim. kısaca almak isteyen varsa gözü kapalı alsın
Teşekkürler hocam bu konunun linkini not alıp alacağım zaman babama göstereceğim belki ikna edici olur

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam bu konunun linkini not alıp alacağım zaman babama göstereceğim belki ikna edici olur
Önemli Değil yalnız psu sesini canlı desteğe söylediğimde geri gönderin dedim ama elektirikci tanıdık vardı foto atınca böyle yap dedi öyle düzelttim tek başıma düzeltmeye kalkamazdım haberin olsun öyle bir şey olunca geri gönderirsin

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Merhaba GameGarajdan Pazartesi 18.06'da 5an modelini özelliştirip aldım çok hızlılar ve ilgililer Salı günü saat 06.25'de kargoyu verildiğini gördüm kargom akşam saat 8 de istanbuldan çıktı 2 günde denizliye geldi perşembe günü saat 15.59 da kargomu teslim aldım yurtiçi kargodan kargoda ezik vs. yoktu sadece işlemci fanının kutusu ezikti oda pakatlerden olabileceğini düşündüm sismimi kurdum 2 gündür kullanıyorum memnunum netac ssd sorunu var diyenler olmuştu benim başıma daha bir sorun gelmedi inş gelmezde stres testi yaptım sıcaklıgı 35-40 arası dolaştı hiç bir şey olmadı şuanlık kısaca bu kadar ve işlemcinin kutusu yoktu ramın yoktu PSU'nun yoktu. ve ilk geldiğinde psudan cızırtı sesleri gerliyordu içini açtım fan gibi bir şey vardı ona sürten kablo varmış oyuzden öyle ses geliyormuş onuda düzelttim. kısaca almak isteyen varsa gözü kapalı alsın
Bilgilendirme için teşekkürler Denizli nin neresindensiniz hocam bende Denizli deyim

uydu3

80+ Silver
Önemli Değil yalnız PSU sesini canlı desteğe söylediğimde geri gönderin dedim ama elektirikci tanıdık vardı foto atınca böyle yap dedi öyle düzelttim tek başıma düzeltmeye kalkamazdım haberin olsun öyle bir şey olunca geri gönderirsin
Hocam kutularida sordunuz mu

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Önemli Değil yalnız PSU sesini canlı desteğe söylediğimde geri gönderin dedim ama elektirikci tanıdık vardı foto atınca böyle yap dedi öyle düzelttim tek başıma düzeltmeye kalkamazdım haberin olsun öyle bir şey olunca geri gönderirsin
Belki kargo taşınırken sallandığı için için olmuştur. Yani herkeste olan bir şey değildir büyük ihtimal

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki kargo taşınırken sallandığı için için olmuştur. Yani herkeste olan bir şey değildir büyük ihtimal
ayn öyle dediler kargoda gelirken harekt etmiş olabilir dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kutularida sordunuz mu

evet sordum tray olarak aldıkları için yoklarmış zaten biliyordumda işlemci var sanıyordum anakart, ekran kartı , işlemci fanınnı geldi kutuları

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ayn öyle dediler kargoda gelirken harekt etmiş olabilir dediler
Ben İstanbul dayım zaten. Öyle uzak mesafe taşınmayacağı için bir sıkıntı olmaz büyük ihtimal. Birde Gamegaraj ağustos sonunda mağaza açacağız falan diyordu eğer açarlarsa direk gidip elden alırım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşlemci tray olduğu için kutusuz gelmesi normal.Benimki kutulu gelmişti.Ramlerin de kutusu vardı.PSUnun yoktu.İşlemci tarafında talep olduysa toplu tray işlemci aldıkları için kutu olmuyor zaten.PSU konusunda da toplu alımdan dolayı olduğunu düşünüyorum.

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
Ben İstanbul dayım zaten. Öyle uzak mesafe taşınmayacağı için bir sıkıntı olmaz büyük ihtimal. Birde Gamegaraj ağustos sonunda mağaza açacağız falan diyordu eğer açarlarsa direk gidip elden alırım
isstanbuldaysanız direk müşteri hizmetleri ile konuşup eksa bilgisayarın mağazasından alıyorsunuz soru cevaplarında söylediler

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
isstanbuldaysanız direk müşteri hizmetleri ile konuşup eksa bilgisayarın mağazasından alıyorsunuz soru cevaplarında söylediler
Hmm iyiymiş öyle yaparım o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,109
Üyeler
164,964
Son üye
wold70
Top Bottom