Neler Yeni

GAMEGARAJ GÜVENİLİR Mİ ?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
ben de ayrı ayrı toplayabilirdim fakat gamegarajdan aquaris 5an modelini piyasadaki diğer fiyatların oldukça altına aldım. nasıl böyle bir önermede bulunabiliyorsun anlamadım. fotoğrafları değil aldığın ürünlerin linklerini paylaşman yeterliydi, yarım saatte bunu bitiremedin mi gerçekten. bir markaya bu şekilde çamur atman oldukça yanlış. özellikle memnun kalan bu kadar insan varken. adamlar her konuda yardımcı oluyorlar sistemimde de hiçbir sorun çıkmadı.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Diyelim ki bir sistemi daha ucuza getirdin niye gamegarajdan alışveriş yapmayın diyorsun şu modeli almayın diyebilirsin.

alisen34

80+
gamegarajı bazı arkadaşlarım öneriyor. bazıları önermiyor. benim için güvenilir olması önemli mesela. yani 3 kuruş fazla vereyim ama sonra muhatabımı bulayım kafasındayım

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Kardeşim konu başlığın çok yanlış
Sanki gamegarajda PC almışsın da sorun çıkarmış gibi yazı yazmışsın siteden alışveriş yapmadan alınmaz denmez
Ben de konuya girmeden önce öyle zannettim. Sanki Game Garaj'dan alışveriş yapmışta memnun kalmamış gibi..

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
ben de ayrı ayrı toplayabilirdim fakat gamegarajdan aquaris 5an modelini piyasadaki diğer fiyatların oldukça altına aldım. nasıl böyle bir önermede bulunabiliyorsun anlamadım. fotoğrafları değil aldığın ürünlerin linklerini paylaşman yeterliydi, yarım saatte bunu bitiremedin mi gerçekten. bir markaya bu şekilde çamur atman oldukça yanlış. özellikle memnun kalan bu kadar insan varken. adamlar her konuda yardımcı oluyorlar sistemimde de hiçbir sorun çıkmadı.
5an nodelin 1650super ve r7 2700x veya r5 3500x ile alacağım yaşadığınız seyleri anlatırmısınız?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
5an nodelin 1650super ve r7 2700x veya r5 3500x ile alacağım yaşadığınız seyleri anlatırmısınız?
1650s r5 1600af ile aldım ben ne yalan söyleyeyim hiç fena değil ama ekran kartı upgrade yapacağım için 1650s seçtim bence renderla falan uğraşmayacaksanız 1600af 1660super almaya çalışın

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben aldım gayet memnunum.Aldığım zaman teker teker de hesaplamıştım.Gamegarajdaki fiyat daha uyguna gelmişti.Siteleri zan altında bırakan başlıklar,mesajlar yazmayın.Dolar kurundan dolayı şu an farklı olabilir fiyatlar.Bilen var bilmeyen var adamların işiyle oynama durduk yere.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
"İletişim" nedir bilmeyen insanlar saçma sapan cevaplar vermiş.
Soruyu soran arkadaş demiş ki "GameGaraj güvenilir mi?"

Cevaplar:
  • Toplamayı bilmeyen insanların sitesi
  • Sistem at
  • SS at
Dostlar, güvenilir veya günenilmez yanını gördüyseniz yazın, Bize ne sistemden? Soru sistem değil, firma.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
"İletişim" nedir bilmeyen insanlar saçma sapan cevaplar vermiş.
Soruyu soran arkadaş demiş ki "GameGaraj güvenilir mi?"

Cevaplar:
  • Toplamayı bilmeyen insanların sitesi
  • Sistem at
  • SS at
Dostlar, güvenilir veya günenilmez yanını gördüyseniz yazın, Bize ne sistemden? Soru sistem değil, firma.
Ne cevap verdiğim seni ilgilendirmez. Soruyu değiştirmiş. Gamegaraj'daki bilgisayar parçaları başka yerde 300 lira daha ucuz, buradan bir şey almayın yazmıştı. Bilip bilmeden konuşuyorsun. Kendi işine bak. Adam gibi cevap verecekseniz verin.

Top Bottom