Neler Yeni

Gamegaraj güvenilir mi? ?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060/
bu sistemi gördüm ve güvenilir mi diye verak ettim
çevremde gamegarajdan alışveriş yapan yok ilk kez pc alcam paramı çöpe atmak istemiyorum
Herkesin alışveriş süreci değişik geçebilir, ben bir kaç sene önce bilgisayar aldım çok memnunum kaldım hiçbir sorun ile karşılaşmadım, Sadece yanlış bilmiyorsam aldığım kasa ve PSU kendi markalarına aitti kasa ve PSU bence kötü özelikle PSU bir kaç ay sonra sorun çıktı, bilgisayarı ilk açtığında çok yüksek ses çıkartıyor sonra ses yavaş yavaş kesiliyor, özelikle kış aylarında oluyor bu soğuktan sanırım.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
Hiç tavsiye etmem satış sonrasında umurlarında değilsin

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Herkesin alışveriş süreci değişik geçebilir ama ben bir kaç sene önce bilgisayar aldım çok memnunum kaldım hiçbir sorun ile karşılaşmadım, Sadece yanlış bilmiyorsam aldığım kasa ve PSU kendi markalarına aitti kasa ve PSU bence kötü özelikle PSU bir kaç ay sonra bilgisayarın ilk açılışında çok yüksek ses çıkartıyor özelikle kış aylarında soğuktan sanırım.
bendede yük altında ufak bi ses geliyorda psu dann mı ekran kartındanmı çözemedim 😂

Rulep

80+ Gold
Güvenilir

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
bendede yük altında ufak bi ses geliyorda psu dann mı ekran kartındanmı çözemedim 😂
Benim ilk açtığımda traktör motoru gibi ses çıkartıyor özelikle kış aylarında soğuktan pervanesine falan bir şey oluyor galiba.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Benim ilk açtığımda traktör motoru gibi ses çıkartıyor özelikle kış aylarında soğuktan pervanesine falan bir şey oluyor galiba.
bende öyle sorun olmadı görüşmedinmi destekle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Leo Siyah Tempered Glass 650W80+Bronze kasa var bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasadan aşırı memnunum hem hava akışı iyi hemde kolay temizleniyor pratik bütçe olunca zaten psu değişcektim ben fsp ye geçiçem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,714
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom