GameGaraj hakkında düşünceleriniz nedir?

nothing:)

80+
Reaksiyon skoru
0
Gamegarajdan sistem almayı düşünüyorum, güvenilir mi, satış sonrası destekleri falan nasıldır?

firma güvenlidir ama satış sonrasını bilmiyorum.

Firma güvenilir, satış sonrasıda bence TR deki en iyi firma olabilir.

güvenilir satış sonrasını bilmiyorum ama

Bilgisayarımı oradan aldım, bir daha kesinlikle tercih etmem. Sattıktan sonra ürünün arkasında durmuyorlar, satış sonrası destekleri ve hizmetleri yok gibi bir şey.

Satış sonrası en iyi firma diyebilirim şuan için gönül rahatlığıyla alabilirsin

kendim GameGaraj marka sistem kullanıyorum ve bir çok arkadaşım aldı. Herhangi bir sorun yaşamazsın güvenilir bir site. Sistem sipariş verirken de Canlı destek çok yardımcı oldu.

Bilgisayarımı oradan aldım, bir daha kesinlikle tercih etmem. Sattıktan sonra ürünün arkasında durmuyorlar, satış sonrası destekleri ve hizmetleri yok gibi bir şey.
Sen ne yaşadın bilmiyorum ama ben satın aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadım bir kaç arıza durumu yaşadım fakat hemen sorunumu çözdüler TR'de en iyi bilgisayar üreticisi olabilir.

Türkiye de üzerlerine yok.

Türkiyenin en iyisi denilebilir.

Kanka herkes çok olmulu şeyler yazmış, bi sen olumsuz yazmışsın. Ne sorun yaşadın?

Geri