Gamegaraj iki modeli arasında kaldım

RuLing_

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
70000
Game garaj slayer R9MLX mi Gamegaraj slayer R9TS2 mi?
Kafamı karıştıran husus şu evet birinin ekranı büyük diğerinin de ekranı küçük ama ekran kartı 5070
Birde kasa 17 inch olan MSI Corsshair de kullandığı kasa ve rtx5060 68 bin TL diğerinde ise tongfang kasa 16 inch rtx 5070 70 bin TL ve hangisi daha mantıklı önerilerinize açığım fikrinizi söylerseniz sevinirim

Dostum bence bütçen varsa R9TS2 al donanım olarak daha güçlü görünüyor... Tabi başka şeyler de alacaksan bu bilgisayarın yanında bilemem. Ama bence 5060 lı sistem alacağına tam 70k ya 5070 daha iyi olur.

Dostum bence bütçen varsa R9TS2 al donanım olarak daha güçlü görünüyor... Tabi başka şeyler de alacaksan bu bilgisayarın yanında bilemem. Ama bence 5060 lı sistem alacağına tam 70k ya 5070 daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fikrin için teşekkürler

Son düzenleme:
17 inch şart değilse R9T modeline yönelmek daha mantıklı gibi.

Fikriniz için teşekkürler bende sizler gibi düşündüm ama 17 inch olması ve MSI kasası olması kafamı bir tık karıştırdı ve fikir almak istemiştim sanırım 5070 li modeli sipariş edeceğim

Game garaj slayer R9MLX mi Gamegaraj slayer R9TS2 mi?
Kafamı karıştıran husus şu evet birinin ekranı büyük diğerinin de ekranı küçük ama ekran kartı 5070
Birde kasa 17 inch olan MSI Corsshair de kullandığı kasa ve rtx5060 68 bin TL diğerinde ise tongfang kasa 16 inch rtx 5070 70 bin TL ve hangisi daha mantıklı önerilerinize açığım fikrinizi söylerseniz sevinirim
hp excalubur casper game garaj kesinlikle tavsiye etmiyorum.

kral daha bugün konusunu açtı. trendyolda kampanya varken buraya bak derim hocam

kral daha bugün konusunu açtı. trendyolda kampanya varken buraya bak derim hocam

Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri