Neler Yeni

Gamegaraj rtx 3060 tekli satışa başlama tarihi ne zaman

ŞeerefK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Şeref Kiraz
Sorum başlıktadır arkadaşlar canlı desteğe bağlanıp soran oldumu

GFYT

80+ Bronze
@rdeMStakeN öyle bir şey yok, adamalr satıyorlar fakat n11de. 10000tl fiyatı var 3060;'ın garajonlie adı altında satıyorlar sırf bu yüzden tartıştım adamlarla.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@rdeMStakeN öyle bir şey yok, adamalr satıyorlar fakat n11de. 10000tl fiyatı var 3060;'ın garajonlie adı altında satıyorlar sırf bu yüzden tartıştım adamlarla.
10000₺ :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat bahsettiğimiz site Gamegaraj biliyorsunuz değil mi?

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
3060 lar sadece sistemli kampanyalar içinde verilecek ilk etabda... Sonra stok durumu ve miningden dolayı arz/talep durumuna göre Tekli satışa geçebilir yahut geçemez duruma göre...

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
1614466386834.png

Tabi bunlar da işinde neyse. Gamegaraj'ı oldum olası sevmem zaten.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Hocam bu sorunun cevabını bilmiyorum ama bildiğim ve deneyimlediğim tek bir şey var.

Satıldığı gibi kesssinlikle AL. fiyatını araştırma. Bütçene uygun ne varsa hemen çek kart bilgilerini gir geç. Sakın oyalanma. Ben bu hatayı 3080de öyle bir yaptım ki ... Sonradan 2. el aldım. Değerlendi. Birden zam yiyebiliyor . Birden stok bitiyor 1 ay bekliyorsun. Direk 5 saniye düşün , birine yapış kredi kartı bilgilerini gir al. Oyalanma. Bu deneyimimi de unutma sonra başın yanar. ( Bu deneyimi 3080de yaşadım 3060da bu sorun olur mu bilemem yine de şansa bırakma. )

En ucuza satabilecek siteler

--> Gamegaraj en ucuz site olur. Palit satar GamingPro OC güzeldir övülür . Nvidia'nın resmi sitesinde de bu mağazanın linki vardır.
--> İncehesap en ucuz satabilecek 2. site diyebilirim. Stok problemi burda daha ciddi olur çünkü herkesin yakından izlediği sitedir
--> İtopya incehesaptan aşağı kalır yanı yok ama kargolarken aniden fazla 3060 satarlarsa kargolarken biraz bekleyebilirsin ama en ucuz 3. site diyebilirim ekran kartı için
--> QP bilişim bu site normalde en ucuz da olabiliyor ama hiç alışveriş yapmadım . Fakat fiyatları uygun ve bilindik site..

3070 ve üstünü artık zenginler alıyor. Orta halli herkes 3060 için kuyruğa girdiğine %100 eminim. En güncel 60 serisi kart ve herkesin bütçesine neredeyse uygun olacak. Senin gibi bekleyen kişiler çok. Bu kart aniden 1 saat içinde stoktan silinebilir.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Tamam hocam sakin. :D
Her şeyi bildiğimizi iddia etmedik zaten.
Bilmiyordum öğrenmiş oldum.

Hocam bu arada arkadaşın neyi savunduğunu tam anlamayamadım ama Gamegaraja güvenebilirsiniz. Nvidia bile güvenip sitesine " Gamegaraj" yazabiliyorken siz güvenmezseniz zararlı çıkarsınız Palit Gaming OC başarılı seridir. Mining bile yaparken üzmüyor . İsmi Palit diye algı oluşturan olursa takma dinleme. Gelen geçen ROG Strix ile 50 derece Overclocklu oyun oynayacak diye fazla fazla para bayılmak zorunda değil. Ki zaten alacağın fps farkı da dağlar kadar değil 2-3 taş çatlasın iyi OCde belki 5 :D abartmış olabilirim.

Kısacası Gamegaraj'a güven GamingPro OC modeli ve GameRock'tan şaşma eğer uyguna bulursan.

Ayrıca deneyimleyerek başarılı bulduğum markalar modelleri yazayım :

ASUS DUAL ---> Çift Fanlı TUF kalitesinde desem kimse yalanlayamaz . Orta - iyi seviye arası kart.
Palit Gaming Pro OC ---> Orta - iyi seviye kart. Asus Dual'den daha çok severim.
MSI Ventus 3x OC --> OC çekersen uzak dur çünkü soğutması maalesef kötü . ORTA seviye kart
XFX MERC 319 --> Asus Dual kalitesinde Orta - iyi seviye arası kart. Kasana bağlı diyim.
Galax --> Maalesef çok kötü deneyimler elde ettim. 80 derecede oynadım ve üstteki marka modellerle aynı kasada kulladnım çok üzdü.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam bu arada arkadaşın neyi savunduğunu tam anlamayamadım ama Gamegaraja güvenebilirsiniz. Nvidia bile güvenip sitesine " Gamegaraj" yazabiliyorken siz güvenmezseniz zararlı çıkarsınız Palit Gaming OC başarılı seridir. Mining bile yaparken üzmüyor . İsmi Palit diye algı oluşturan olursa takma dinleme. Gelen geçen ROG Strix ile 50 derece Overclocklu oyun oynayacak diye fazla fazla para bayılmak zorunda değil. Ki zaten alacağın fps farkı da dağlar kadar değil 2-3 taş çatlasın iyi OCde belki 5 :D abartmış olabilirim.

Kısacası Gamegaraj'a güven GamingPro OC modeli ve GameRock'tan şaşma eğer uyguna bulursan.

Ayrıca deneyimleyerek başarılı bulduğum markalar modelleri yazayım :

ASUS DUAL ---> Çift Fanlı TUF kalitesinde desem kimse yalanlayamaz . Orta - iyi seviye arası kart.
Palit Gaming Pro OC ---> Orta - iyi seviye kart. Asus Dual'den daha çok severim.
MSI Ventus 3x OC --> OC çekersen uzak dur çünkü soğutması maalesef kötü . ORTA seviye kart
XFX MERC 319 --> Asus Dual kalitesinde Orta - iyi seviye arası kart. Kasana bağlı diyim.
Galax --> Maalesef çok kötü deneyimler elde ettim. 80 derecede oynadım ve üstteki marka modellerle aynı kasada kulladnım çok üzdü.
Hocam kaç mesajdır yazıyorsunuz da 3060'ın GamingPro OC ve GameRock modelleri yok. Sadece Dual ve StormX çıktı. Belki daha sonra duyururlar.

GFYT

80+ Bronze
ŞŞt. Aramızda kalsın aynı firmalar .
Çünkü benim faturamda Garaj Online yazıyor.
Sen aslında doğrusunu biliyorsun.
Hocam benim demek istediğim depoları farklı. GameGaraj'dan bilgisayar veya herhangi bir ürün alındığında Garaj Online kendi stoklarından gönderme yapıyor. Yani anlayacağınız GameGaraj'ın deposu GarajOnline.

GarajOnline da kendi başına satış yapıyor bu arada, bu da aynı bir firma olmadıklarının kanıtı.

Top Bottom