10000₺@rdeMStakeN öyle bir şey yok, adamalr satıyorlar fakat n11de. 10000tl fiyatı var 3060;'ın garajonlie adı altında satıyorlar sırf bu yüzden tartıştım adamlarla.
Fakat bahsettiğimiz site Gamegaraj biliyorsunuz değil mi?@rdeMStakeN öyle bir şey yok, adamalr satıyorlar fakat n11de. 10000tl fiyatı var 3060;'ın garajonlie adı altında satıyorlar sırf bu yüzden tartıştım adamlarla.
Yurdumun her şeyi bilen insanları ! Game garaj ile, Garaj Online aynı site değiller, aynı firmalar. GameGaraj bilgisayar deposunu Garaj Online'den temin ediyor.10000₺
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat bahsettiğimiz site Gamegaraj biliyorsunuz değil mi?
Hocam bu sorunun cevabını bilmiyorum ama bildiğim ve deneyimlediğim tek bir şey var.Sorum başlıktadır arkadaşlar canlı desteğe bağlanıp soran oldumu
Tamam hocam sakin.Yurdumun her şeyi bilen insanları ! Game garaj ile, Garaj Online aynı site değiller, aynı firmalar. GameGaraj bilgisayar deposunu Garaj Online'den temin ediyor.
ŞŞt. Aramızda kalsın aynı firmalar .Tamam hocam sakin.
Her şeyi bildiğimizi iddia etmedik zaten.
Bilmiyordum öğrenmiş oldum
Tamam hocam sakin.
Her şeyi bildiğimizi iddia etmedik zaten.
Bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Hocam kaç mesajdır yazıyorsunuz da 3060'ın GamingPro OC ve GameRock modelleri yok. Sadece Dual ve StormX çıktı. Belki daha sonra duyururlar.Hocam bu arada arkadaşın neyi savunduğunu tam anlamayamadım ama Gamegaraja güvenebilirsiniz. Nvidia bile güvenip sitesine " Gamegaraj" yazabiliyorken siz güvenmezseniz zararlı çıkarsınız Palit Gaming OC başarılı seridir. Mining bile yaparken üzmüyor . İsmi Palit diye algı oluşturan olursa takma dinleme. Gelen geçen ROG Strix ile 50 derece Overclocklu oyun oynayacak diye fazla fazla para bayılmak zorunda değil. Ki zaten alacağın fps farkı da dağlar kadar değil 2-3 taş çatlasın iyi OCde belki 5 abartmış olabilirim.
Kısacası Gamegaraj'a güven GamingPro OC modeli ve GameRock'tan şaşma eğer uyguna bulursan.
Ayrıca deneyimleyerek başarılı bulduğum markalar modelleri yazayım :
ASUS DUAL ---> Çift Fanlı TUF kalitesinde desem kimse yalanlayamaz . Orta - iyi seviye arası kart.
Palit Gaming Pro OC ---> Orta - iyi seviye kart. Asus Dual'den daha çok severim.
MSI Ventus 3x OC --> OC çekersen uzak dur çünkü soğutması maalesef kötü . ORTA seviye kart
XFX MERC 319 --> Asus Dual kalitesinde Orta - iyi seviye arası kart. Kasana bağlı diyim.
Galax --> Maalesef çok kötü deneyimler elde ettim. 80 derecede oynadım ve üstteki marka modellerle aynı kasada kulladnım çok üzdü.
Hocam benim demek istediğim depoları farklı. GameGaraj'dan bilgisayar veya herhangi bir ürün alındığında Garaj Online kendi stoklarından gönderme yapıyor. Yani anlayacağınız GameGaraj'ın deposu GarajOnline.ŞŞt. Aramızda kalsın aynı firmalar .
Çünkü benim faturamda Garaj Online yazıyor.
Sen aslında doğrusunu biliyorsun.