Neler Yeni

Gameloop Ve Bluestacks Mavi̇ Ekran

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
arkadaşlar ben gameelopdan pubg mobile oynuyorum hiçbir sıkıntı olmadan fakat herhangi başka bir uygulama yüklediğimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diyor ve mavi ekran alıyorum yeniden başlatılıyor pc. falan aynısı bluestacks de de oluyor bluestacksi indiriyorum kurarken tam aynı mavi ekran geliyor sorun ne olabilir VALLA BURAYA YAZMAKTANDA SIKILDIM AMA GOOGLEDE BİLGİYİ BULAMIYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

mental bey

80+ Bronze
Memu player ile oynamayı dene birde.
Memu ayarlarından çekirdek sayısını en yüksek ve Ram miktarını yüksek yap biraz.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi virüs olduğuna bak. Her virüs algılaması virüs olmuyor.
Ben kendi sitesinden indirdim ve yıllardır defender bir şey algılamadı.
valla benm pc mcafee kullanıyo biliyonmu ne indirmeye kalksam virüs veriyo
kaldırammı mcafee
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hangi virüs olduğuna nasıl bakılıyor pek bilgim yokda :/

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,002
İsim
Emre Zengin
arkadaşlar ben gameelopdan PUBG mobile oynuyorum hiçbir sıkıntı olmadan fakat herhangi başka bir uygulama yüklediğimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diyor ve mavi ekran alıyorum yeniden başlatılıyor pc. falan aynısı bluestacks de de oluyor bluestacksi indiriyorum kurarken tam aynı mavi ekran geliyor sorun ne olabilir VALLA BURAYA YAZMAKTANDA SIKILDIM AMA GOOGLEDE BİLGİYİ BULAMIYORUM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
C:\Windows\Minidump burdan zip klasörü ile sıkıştırıp bir dosya yükleme sitesine yükleyip linkini atın mavi ekran sorunuzu arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı virüs diyor ama bak bir ne olarak algılıyor. Onu bilmeden hareket etme. Belki gerçekten virüstür, belki hacltool, belki boş bir uyarı.
tamam orasını halettim kurdum memu yu da yine aynı hata oldu yaa off vtc mi vt bişey bişey etkinleştirilsinmi diyor 10x hız sağlayacakdır diyor hayır yada evet desemde cihazın sorunla karşılaştı diyip yeniden başlıyor

mental bey

80+ Bronze
tamam orasını halettim kurdum memu yu da yine aynı hata oldu yaa off vtc mi vt bişey bişey etkinleştirilsinmi diyor 10x hız sağlayacakdır diyor hayır yada evet desemde cihazın sorunla karşılaştı diyip yeniden başlıyor
Ha anakarttan ayarlarından (Bios ayarları) sanallaştırmayı aç kanki.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Minidump görmeden konuşmak kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR