Bende bluetooth adaptör yok monster pusat stok gelirse almayi düşünüyorum wireless diye biliyorum yanlış miyim ?1- Uyumluluğa. Atıyorum PS4 kontrolcüsünü PC de kullanırsan bazı oyunlarda uyumsuzluk oluyor.
2- Bluetooth Desteğine. Bazı Gamepadler Bluetooth ile çalışıyor. Eğer kasalı pc de bluetooth adaptör olmaz ise çalışmıyor bazıları.
3- Rahatlığına ve Boyutuna.
Onu kullanabilirsiniz çünkü kendi adaptörü bulunuyor.Bende bluetooth adaptör yok monster pusat stok gelirse almayi düşünüyorum wireless diye biliyorum yanlış miyim ?
Sagolun cevap için stok gelene kadar para biriktirip onu almayı düşünüyorumOnu kullanabilirsiniz çünkü kendi adaptörü bulunuyor.
Güzel seçim. Yardımcı olduysam rapor edip, "En İyi Cevap" derseniz sevinirim.Sagolun cevap için stok gelene kadar para biriktirip onu almayı düşünüyorum
Yaptim ama sanirim yanlış mesaj için yaptim .dGüzel seçim. Yardımcı olduysam rapor edip, "En İyi Cevap" derseniz sevinirim.
Tamam sorun değil. Modlar bakar ona. .dYaptim ama sanirim yanlış mesaj için yaptim .d
Hocam yeni model bluetooth sanırım adaptörü olmayabilir eski modelde adaptör vardı ama stokta yok o daOnu kullanabilirsiniz çünkü kendi adaptörü bulunuyor.
Yeni olanlar bildiğin telefon için yapılmış. Allah allah.Hocam yeni model bluetooth sanırım adaptörü olmayabilir eski modelde adaptör vardı ama stokta yok o da
Aynen adaptör yok değil miYeni olanlar bildiğin telefon için yapılmış. Allah allah.
yeni modelleri bluetoothlu alan kişilerde bazı sorunlar yaşanmış monster geri yollamaları için talepte bulunmuşBende bluetooth adaptör yok monster pusat stok gelirse almayi düşünüyorum wireless diye biliyorum yanlış miyim ?