Neler Yeni

Gamepad alırken nelere dikkat edilmeli ?

MUSTAGA1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MUSTAFA
Soru başlıkta; gamepad alırken nelere dikkat etmeliyim ?

En İyi Cevap
1- Uyumluluğa. Atıyorum PS4 kontrolcüsünü PC de kullanırsan bazı oyunlarda uyumsuzluk oluyor.
2- Bluetooth Desteğine. Bazı Gamepadler Bluetooth ile çalışıyor. Eğer kasalı pc de bluetooth adaptör olmaz ise çalışmıyor bazıları.
3- Rahatlığına ve Boyutuna.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Pusat tan daha iyi diyebilirim. Aliexpress kuponu alabilirseniz vergiyle 180 e filan geliyor ben aldım.
Dün bu hesabın şifresini unutmuştum başka hesaptan açtım konuyu .d Maalesef yurt dışı alışverişlerinde iyi değilim uğraşmak istemiyorum yine de teşekkürler tavsiye için. Şimdi baktım linke hepsi burada yurtdışı alışverişinin linkini atmışsın he tamam dedim sonra döndüm fiyata baktım 600 tl. ÇOK.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Deniz
Dün bu hesabın şifresini unutmuştum başka hesaptan açtım konuyu .d Maalesef yurt dışı alışverişlerinde iyi değilim uğraşmak istemiyorum yine de teşekkürler tavsiye için. Şimdi baktım linke hepsi burada yurtdışı alışverişinin linkini atmışsın he tamam dedim sonra döndüm fiyata baktım 600 TL. ÇOK.
Yok onu gamepadi gör diye attım Aliexpress ten almanı tavsiye etmiştim. Ama tercih etmiyorsan bilemem tabi.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
logitech öneririm. f319 kullanıyorum çok rahat ve kaliteli 710 var oda kablosuz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ürünün yaylarının eski olmamasına da dikkat etmelisiniz mesela F310'lar eskidir ve zamanla gıcırdarlar. Yeni üretim ürünlere yönelmek en karlısıdır.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Ürünün yaylarının eski olmamasına da dikkat etmelisiniz mesela F310'lar eskidir ve zamanla gıcırdarlar. Yeni üretim ürünlere yönelmek en karlısıdır.
f310 falan fazla çirkin bana göre. Daha güncel olması lazım dediğin gibi hem farklı nedenlerle hem görsel açıdan daha iyi olur diye düşünüyorum ben de. Mesela şu linktekinin sorunu var mıdır bu tarz bir şey alsam https://www.hepsiburada.com/xbox-one-kablosuz-kumanda-joystick-kol-p-gamearal118000
Mesaj otomatik birleştirildi:

logitech öneririm. f319 kullanıyorum çok rahat ve kaliteli 710 var oda kablosuz.
biraz tipi olsa iyi olur onlar biraz değil fazla çirkin .d https://www.hepsiburada.com/xbox-one-kablosuz-kumanda-joystick-kol-p-gamearal118000 şu tarz bir şeyler olsa iyi olur aslında ama performansları nasıldır emin olamıyorum

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
f310 falan fazla çirkin bana göre. Daha güncel olması lazım dediğin gibi hem farklı nedenlerle hem görsel açıdan daha iyi olur diye düşünüyorum ben de. Mesela şu linktekinin sorunu var mıdır bu tarz bir şey alsam https://www.hepsiburada.com/xbox-one-kablosuz-kumanda-joystick-kol-p-gamearal118000
Ürünün fiyatı bir tek bana mı düşük geldi fakat çok güzel fiyat. XBOX Gamepad'ler kablosuz bağlanılmıyor nedensizce bir fikrim yok ama usb ile bağlayıp oynarsınız.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Ürünün fiyatı bir tek bana mı düşük geldi fakat çok güzel fiyat. XBOX Gamepad'ler kablosuz bağlanılmıyor nedensizce bir fikrim yok ama usb ile bağlayıp oynarsınız.
bende şüphede kaldım diğer satıcılarda 300 tl altı fiyat yok... Daha garanti bir yerden bu fiyata bu tasarımda bir şey alsam bir sıkıntı çıkartır mı acaba algılama sorunu falan ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bende şüphede kaldım diğer satıcılarda 300 TL altı fiyat yok... Daha garanti bir yerden bu fiyata bu tasarımda bir şey alsam bir sıkıntı çıkartır mı acaba algılama sorunu falan ?
Maalesef kesin bir şey diyemem. Firmaya çamur atmak gibi olmasın fakat bana çakma ürün gibi geldi. Kanada'da kısa süreli bu çakma Xbox Gamepadleri görme imkanım olmuştu orada da 60 Kanada doları civarındaydı kur çevirmesiyle bu fiyata eşit oluyor. Bilinen firmalarda 200 TL civarına sanırım en fazla F310 vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,141
Üyeler
162,919
Son üye
swerve
Top Bottom