Dün bu hesabın şifresini unutmuştum başka hesaptan açtım konuyu .d Maalesef yurt dışı alışverişlerinde iyi değilim uğraşmak istemiyorum yine de teşekkürler tavsiye için. Şimdi baktım linke hepsi burada yurtdışı alışverişinin linkini atmışsın he tamam dedim sonra döndüm fiyata baktım 600 tl. ÇOK.Pusat tan daha iyi diyebilirim. Aliexpress kuponu alabilirseniz vergiyle 180 e filan geliyor ben aldım.Diğer Oyun Konsolu Aksesuarları ve Fiyatları - n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!m.n11.com
Yok onu gamepadi gör diye attım Aliexpress ten almanı tavsiye etmiştim. Ama tercih etmiyorsan bilemem tabi.Dün bu hesabın şifresini unutmuştum başka hesaptan açtım konuyu .d Maalesef yurt dışı alışverişlerinde iyi değilim uğraşmak istemiyorum yine de teşekkürler tavsiye için. Şimdi baktım linke hepsi burada yurtdışı alışverişinin linkini atmışsın he tamam dedim sonra döndüm fiyata baktım 600 TL. ÇOK.
Tercih etmemek demeyelim de becerememek diyelim .dYok onu gamepadi gör diye attım Aliexpress ten almanı tavsiye etmiştim. Ama tercih etmiyorsan bilemem tabi.
f310 falan fazla çirkin bana göre. Daha güncel olması lazım dediğin gibi hem farklı nedenlerle hem görsel açıdan daha iyi olur diye düşünüyorum ben de. Mesela şu linktekinin sorunu var mıdır bu tarz bir şey alsam https://www.hepsiburada.com/xbox-one-kablosuz-kumanda-joystick-kol-p-gamearal118000Ürünün yaylarının eski olmamasına da dikkat etmelisiniz mesela F310'lar eskidir ve zamanla gıcırdarlar. Yeni üretim ürünlere yönelmek en karlısıdır.
biraz tipi olsa iyi olur onlar biraz değil fazla çirkin .d https://www.hepsiburada.com/xbox-one-kablosuz-kumanda-joystick-kol-p-gamearal118000 şu tarz bir şeyler olsa iyi olur aslında ama performansları nasıldır emin olamıyorumlogitech öneririm. f319 kullanıyorum çok rahat ve kaliteli 710 var oda kablosuz.
Ürünün fiyatı bir tek bana mı düşük geldi fakat çok güzel fiyat. XBOX Gamepad'ler kablosuz bağlanılmıyor nedensizce bir fikrim yok ama usb ile bağlayıp oynarsınız.f310 falan fazla çirkin bana göre. Daha güncel olması lazım dediğin gibi hem farklı nedenlerle hem görsel açıdan daha iyi olur diye düşünüyorum ben de. Mesela şu linktekinin sorunu var mıdır bu tarz bir şey alsam https://www.hepsiburada.com/xbox-one-kablosuz-kumanda-joystick-kol-p-gamearal118000
bende şüphede kaldım diğer satıcılarda 300 tl altı fiyat yok... Daha garanti bir yerden bu fiyata bu tasarımda bir şey alsam bir sıkıntı çıkartır mı acaba algılama sorunu falan ?Ürünün fiyatı bir tek bana mı düşük geldi fakat çok güzel fiyat. XBOX Gamepad'ler kablosuz bağlanılmıyor nedensizce bir fikrim yok ama usb ile bağlayıp oynarsınız.
Maalesef kesin bir şey diyemem. Firmaya çamur atmak gibi olmasın fakat bana çakma ürün gibi geldi. Kanada'da kısa süreli bu çakma Xbox Gamepadleri görme imkanım olmuştu orada da 60 Kanada doları civarındaydı kur çevirmesiyle bu fiyata eşit oluyor. Bilinen firmalarda 200 TL civarına sanırım en fazla F310 vardır.bende şüphede kaldım diğer satıcılarda 300 TL altı fiyat yok... Daha garanti bir yerden bu fiyata bu tasarımda bir şey alsam bir sıkıntı çıkartır mı acaba algılama sorunu falan ?