cicibebe
80+ Silver
Dahası
Olmuyor. Bluetooth Xbox one gamepadlari için geçerli.direk bluetooth olmuyor mu
Olmuyor. Bluetooth Xbox one gamepadlari için geçerli.direk bluetooth olmuyor mu
Knk önerin ne biraz daha koyarım belki belli olmazkanka yorumları okumadan yazıyorum bu fiyata alma pişman olursun o ucuz mantıklı gelen logiler bile en iyi yerlerde olsa bile sahte ve kalitesiz çıkıyormuş biraz daha koy kaliteli bi al demek bana düşmez ama para biriktirmeni tavsiye ederim
Bence Logitechi hiç düşünmeden al. Uzun süredir kullanıyorum çok memnunumLogitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkinci el daha iyileri bulunabilir. İkinci el F710 bakabilirsiniz.
steel seriesinkiler iyiKnk önerin ne biraz daha koyarım belki belli olmaz
Elim büyük sıkıntı olmaz değil mi telefona bağlamak için de ara alet link atar mısınBence Logitechi hiç düşünmeden al. Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum
Knk monster pusat pro nasılBence Logitechi hiç düşünmeden al. Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum