Neler Yeni

gamepad ile oynancak kaliteli oyunlar

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

En İyi Cevap
Cuphead
Batman Arkham Knight
Dark Souls 3
Nioh
Dead Cells
Hades
Witcher 3
RDR 2
Hollow Knight
Devil May Cry 5
Castlevania oyunları
Middle Earth- Shadow of War
GTA 5
Tomb Raider
Hollow Knight

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Yeni nesil konsol değil ise 21 önermem. Current gen fazla buglu ve fiyatını asla hak ettiğini düşünmüyorum. Serverları 2022'de kapanacağı için ancak 2K20 öneririm. En sevdiğim 2. NBA 2K oyunu 🤩

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
Yeni nesil konsol değil ise 21 önermem. Current gen fazla buglu ve fiyatını asla hak ettiğini düşünmüyorum. Serverları 2022'de kapanacağı için ancak 2K20 öneririm. En sevdiğim 2. NBA 2K oyunu 🤩
nba sistem gereksinimi çok olmasa direk alırım 17 var ama 50 60 gb + 20 yi aldım sonra sistem gereksinimi karşılamadığı için iade ettim çok oynamak isterim 17 de eskiden oynuyordum çok sarıyo mypark fln

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
nba sistem gereksinimi çok olmasa direk alırım 17 var ama 50 60 gb + 20 yi aldım sonra sistem gereksinimi karşılamadığı için iade ettim çok oynamak isterim 17 de eskiden oynuyordum çok sarıyo mypark fln
Geçen yaz 2K20'de max. boy max. kilo bir çarı 99.9 overall yaptım, bi omuz attığımla milleti karşı sahaya gönderiyordum, LEGEND bir oyundu benim için. Aynı zamanda MyTeam'im de toplam 50 tane mi ne Galaxy Opal karta sahip Dehşet-ül Vahşet bir şeydi. Hatta bir ay Unlimited 'da "Dünya Sıralaması" na bile oynadım 😎😏🤙

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
Geçen yaz 2K20'de max. boy max. kilo bir çarı 99.9 overall yaptım, bi omuz attığımla milleti karşı sahaya gönderiyordum, LEGEND bir oyundu benim için. Aynı zamanda MyTeam'im de toplam 50 tane mi ne Galaxy Opal karta sahip Dehşet-ül Vahşet bir şeydi. Hatta bir ay Unlimited 'da "Dünya Sıralaması" na bile oynadım 😎😏🤙
kıskandım açıkçası o kart açınca iyi bi oyuncu çıkması çok zevkli bişey açıkçası

XeaveN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan Bural
fifa 17 de yanlış şifre girdiğim için online kapandı nasıl açarım ekstra konu aççam onun için fut draft oynayamıom
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah güzel bir sistem sahibi olursun bir sene de beraber kasarız brom 😃
sınavlar bi bitsin sonra belli olucak o iş inşallah.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
fifa 17 de yanlış şifre girdiğim için online kapandı nasıl açarım ekstra konu aççam onun için fut draft oynayamıom
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınavlar bi bitsin sonra belli olucak o iş inşallah.
İnşallah iyi geçer, başarılar.

Top Bottom