witcher 3önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Fifa. Az para vermek için eskilerini de alabilirsin, sonuçta birkaç yıldır değişen tek şey oyuncuların takımlarıönerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
fifa 17 var kanka yenisine para vermeye değmez bence dimiFifa. Az para vermek için eskilerini de alabilirsin, sonuçta birkaç yıldır değişen tek şey oyuncuların takımları
Klasik EA.
Yeni nesil konsol değil ise 21 önermem. Current gen fazla buglu ve fiyatını asla hak ettiğini düşünmüyorum. Serverları 2022'de kapanacağı için ancak 2K20 öneririm. En sevdiğim 2. NBA 2K oyunuNba dostum.
Kontrol ile gta 5 güzel oluyorCuphead
Batman Arkham Knight
Dark Souls 3
Nioh
Dead Cells
Hades
Witcher 3
RDR 2
Hollow Knight
Devil May Cry 5
Castlevania oyunları
Middle Earth- Shadow of War
GTA 5
Tomb Raider
Hollow Knight
nba sistem gereksinimi çok olmasa direk alırım 17 var ama 50 60 gb + 20 yi aldım sonra sistem gereksinimi karşılamadığı için iade ettim çok oynamak isterim 17 de eskiden oynuyordum çok sarıyo mypark flnYeni nesil konsol değil ise 21 önermem. Current gen fazla buglu ve fiyatını asla hak ettiğini düşünmüyorum. Serverları 2022'de kapanacağı için ancak 2K20 öneririm. En sevdiğim 2. NBA 2K oyunu![]()
Geçen yaz 2K20'de max. boy max. kilo bir çarı 99.9 overall yaptım, bi omuz attığımla milleti karşı sahaya gönderiyordum, LEGEND bir oyundu benim için. Aynı zamanda MyTeam'im de toplam 50 tane mi ne Galaxy Opal karta sahip Dehşet-ül Vahşet bir şeydi. Hatta bir ay Unlimited 'da "Dünya Sıralaması" na bile oynadımnba sistem gereksinimi çok olmasa direk alırım 17 var ama 50 60 gb + 20 yi aldım sonra sistem gereksinimi karşılamadığı için iade ettim çok oynamak isterim 17 de eskiden oynuyordum çok sarıyo mypark fln
kıskandım açıkçası o kart açınca iyi bi oyuncu çıkması çok zevkli bişey açıkçasıGeçen yaz 2K20'de max. boy max. kilo bir çarı 99.9 overall yaptım, bi omuz attığımla milleti karşı sahaya gönderiyordum, LEGEND bir oyundu benim için. Aynı zamanda MyTeam'im de toplam 50 tane mi ne Galaxy Opal karta sahip Dehşet-ül Vahşet bir şeydi. Hatta bir ay Unlimited 'da "Dünya Sıralaması" na bile oynadım![]()
kıskandım açıkçası o kart açınca iyi bi oyuncu çıkması çok zevkli bişey açıkçası
sınavlar bi bitsin sonra belli olucak o iş inşallah.İnşallah güzel bir sistem sahibi olursun bir sene de beraber kasarız brom![]()
İnşallah iyi geçer, başarılar.fifa 17 de yanlış şifre girdiğim için online kapandı nasıl açarım ekstra konu aççam onun için fut draft oynayamıom
Mesaj otomatik birleştirildi:
sınavlar bi bitsin sonra belli olucak o iş inşallah.