Gamepad önerisi Max2.500tl

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bu gamepad alınır mı

Bu gamepad alınır mı

Ağır olmayan her gamepad alınır bende 9. Nesil Xbox var ps5 kolu kalas gibi

Xbox lar ağır evet bende ps4 kolu var ama oyunlarda çoğu kol PC de Xbox tuş takımı ile oynanıyor
Ps 5 kolu ağır Xbox onun yanında kuş tüyü gibi 2 saat PS5 oynadık 2 gün bileklerimiz ağrıdı ps5 kolu yüzünden

Gale Hall da iyidir.

Gale Hall da iyidir.
Çok para vermek istemiyorum hocam ya benim attığım mı daha iyidir yoksa atk olan mı ztn sadece hikayeli oyunlar için alıyorum o yüzden aşırı para vermek istemiyorum

Hocam bunu alsam da gelmesi çok uzun sürmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gale Hall da iyidir.
Atk alacam heralde biraz izledim baya özelliği var

Son düzenleme:
Hocam bunu alsam da gelmesi çok uzun sürmez mi
Nereden aldığınıza göre değişir. Yurt dışından aldıklarınız genelde 7-15 gün arasında geliyor. Aceleniz yoksa yurt dışından alabilirsiniz.

Nereden aldığınıza göre değişir. Yurt dışından aldıklarınız genelde 7-15 gün arasında geliyor. Aceleniz yoksa yurt dışından alabilirsiniz.
Peki bu atk nın pro modeli çok üzer mi 2.200 fiyatı var beyazı aşırı hoşuma gitti

Peki bu atk nın pro modeli çok üzer mi 2.200 fiyatı var beyazı aşırı hoşuma gitti
Gümrükle fln aynı fiyata gelir gibi

Gümrükle fln aynı fiyata gelir gibi
Aynı fiyata geliyor hemen hemen ama Aolion almanın şöyle bir artısı var: Hem TMR cihaz almış oluyorsunuz hem de mobil app desteği oluyor. ATK alırsanız TMR yerine hall effect almış olursunuz ve mobil app desteği de olmaz. Onun dışında ürün tamamen aynı, çünkü ATK ürünü Aolion’dan markasız şekilde alıp üzerine ATK markasını basarak satıyor.

Aynı fiyata geliyor hemen hemen ama Aolion almanın şöyle bir artısı var: Hem TMR cihaz almış oluyorsunuz hem de mobil app desteği oluyor. ATK alırsanız TMR yerine hall effect almış olursunuz ve mobil app desteği de olmaz. Onun dışında ürün tamamen aynı, çünkü ATK ürünü Aolion’dan markasız şekilde alıp üzerine ATK markasını basarak satıyor.
Anladım hocam mobil kullanmıyorum sadece PC için ark daha iyi olur

Geri