hali hazırda pc fiyatları düştü acaba gamepad fiyatlarında da düşüş olur mu diye bir yazayım dedim uzun zamandır gamepad arıyordum umarım bu sefer bulabilirim
Bende arıyorum. Kimse cevap vermemiş buldun mu?
gamesir t4 pro ve data frog s80 aldım geçen hafta, ikisini de çok beğendiğimi söyleyebbilirim bütçenize uygun olanı tercih edersinizhali hazırda pc fiyatları düştü acaba gamepad fiyatlarında da düşüş olur mu diye bir yazayım dedim uzun zamandır gamepad arıyordum umarım bu sefer bulabilirim
gamesir t4 pro ve data frog s80 aldım geçen hafta, ikisini de çok beğendiğimi söyleyebbilirim bütçenize uygun olanı tercih edersiniz
Aliexpress'ten veya Banggood'dan 8Bitdo Ultimate C alabilirsin, 1200-1300 TL civarı olması lazım.
Daha ucuz istersen yine aynı sitelerde DataFrog markalı gamepad'ler var, onlara bakabilirsiniz.
öncelikle konuya ilginiz için teşekkür ederim bende hala gamepad arıyorum aliexpressi takip ediyorum güzel indirim olunca alacağım fakat bu ürünlerde ölü nokta çokmuş onun içinde tereddütte kaldım yakın zamanda https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...e=380333&creativeASIN=B00CJAEX5M&linkCode=asn bu gamepadi buldum sizce nasıl internette gömen de var seven de ayrıca halla önerilerinize açığımBende arıyorum. Kimse cevap vermemiş buldun mu?
8Bitdo ultimate c 2.4g al 1000 1300 arası alırsın ben geçen ay aliexpress den 930tl ye aldım baya memnunum ölü bölgesi de %7,8 civarı bu paraya alabileceğin en iyi seçeneköncelikle konuya ilginiz için teşekkür ederim bende hala gamepad arıyorum aliexpressi takip ediyorum güzel indirim olunca alacağım fakat bu ürünlerde ölü nokta çokmuş onun içinde tereddütte kaldım yakın zamanda https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...e=380333&creativeASIN=B00CJAEX5M&linkCode=asn bu gamepadi buldum sizce nasıl internette gömen de var seven de ayrıca halla önerilerinize açığım
biraz fazla irdeliyorum çünkü hangi koldan alırsam 2 tane alacağım bu fiyat bandındaki en iyisini almak istiyorum söylediğiniz modeli de inceleyeceğim logiteceh f710 hakkında ne düşünüyorsunuz8Bitdo ultimate c 2.4g al 1000 1300 arası alırsın ben geçen ay aliexpress den 930tl ye aldım baya memnunum ölü bölgesi de %7,8 civarı bu paraya alabileceğin en iyi seçenek
aldığınız modelin linkini atar mısınız?8Bitdo ultimate c 2.4g al 1000 1300 arası alırsın ben geçen ay aliexpress den 930tl ye aldım baya memnunum ölü bölgesi de %7,8 civarı bu paraya alabileceğin en iyi seçenek
ben de ilk başta almayı düşünüyordum forumlarda yerin dibine gömmüşler ne hassasiyeti iyiymiş ne de malzeme kalitesi siz ne düşünüyorsunuz?logitech f710 on numara gamepad bir iki kez düştü yüksek bir yerden buna rağmen sorunsuz çalışıyor.
aldığınız modelin linkini atar mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de ilk başta almayı düşünüyordum forumlarda yerin dibine gömmüşler ne hassasiyeti iyiymiş ne de malzeme kalitesi siz ne düşünüyorsunuz?
biraz fazla irdeliyorum çünkü hangi koldan alırsam 2 tane alacağım bu fiyat bandındaki en iyisini almak istiyorum söylediğiniz modeli de inceleyeceğim logiteceh f710 hakkında ne düşünüyorsunuz