Cyclone 2, 8bitdo ultimate 2, easysmx d10, easysmx x20 hepsini kullandım en plastik kalitesi olarak iyi olan 8bitdo ve stick olarak x20 dışındakiler tmr. 8bitdo'nun artısı hem normal usb hem type-c olarak dongleı kullanabilmen.Merhabalar,
gamepad önerisi bütçe 2500-4500 yön tuşları ps5 e benzerse sevinirim sorunsuz kronik sorunu olmayan bir ürün arıyorum FC26 oynayacağım teşekkürler ilginiz için.
cyclone 2 çok fazla yazan var bir ona göz atıcam aslında g5 pro v2 aldı bizim bir akrabamız ama sol üst hızlı koşunun olduğu yer içine göçtü çekiyoruz tekrar içine göçüyor 4 bin civarına aldı tanesini aslında o da güzeldi ama içimden şimdi alasım gelmiyor o sorunu görünce ..Anladığım kadarıyla Xbox değil PS tarzı 2 stickin yan yana olduğu kollardan istiyorsunuz.
Eğer kablolu isterseniz gamesir tagenaria lite, kablosuz ise ucuzdan pahalıya şu şekilde önerebilirim
Fantech revolver 3
Fantech nova II (ekstra program kurmak gerekebilir çünkü DS4 kolu gibi tanıtıyor kendisini)
Gamesir tarantula pro
Eğer Xbox tarzı istiyorsanız net bir şekilde Cyclone 2 diyebilirim.
Merhabalar,
gamepad önerisi bütçe 2500-4500 yön tuşları ps5 e benzerse sevinirim sorunsuz kronik sorunu olmayan bir ürün arıyorum FC26 oynayacağım teşekkürler ilginiz için.
Simetrik gamepad arıyorsun ama açıkçası çok fazla simetrik model üretilmiyor. Yine de simetrik olarak önerebileceğim en iyi seçenek GameSir Tarantula Pro olur. Fakat şahsi fikrimi soracak olursan, simetrik ısrarından vazgeçip asimetrik gamepad kullanmanı öneririm. Alışman en fazla 2-3 gün sürer ve bu fiyat aralığında çok daha kaliteli cihazlar alabilirsin. Örneğin Türkiye’de bulabileceğin modeller arasında Machenike G5 Pro V2, BEITONG Kunpeng 40, BIGBIG WON Blitz 2 ve GameSir Cyclone 2 var. Yurtdışından alma imkanın olursa Flydigi Vader 4 Pro, ZD Ultimate Legend ve ZD O+ Excellence modellerini de düşünebilirsin. Bunlar çok daha üst seviye ve kaliteli gamepad’ler. Bu yüzden bence simetrik yerine asimetrik bir gamepad tercih etmen çok daha mantıklı olur.
teşekkür ederim öneriniz için fakat bir arkadaşım g5 pro v2 aldı birisi daha 1 ay olmadan kullanalı sol üst tuşu içine göçüyor parmaklarıyla tutup geri çekiyor korkuyorum aynısı olur mu diye cyclone 2 sıcak bakmaya başladım teşekkürler.Simetrik gamepad arıyorsun ama açıkçası çok fazla simetrik model üretilmiyor. Yine de simetrik olarak önerebileceğim en iyi seçenek GameSir Tarantula Pro olur. Fakat şahsi fikrimi soracak olursan, simetrik ısrarından vazgeçip asimetrik gamepad kullanmanı öneririm. Alışman en fazla 2-3 gün sürer ve bu fiyat aralığında çok daha kaliteli cihazlar alabilirsin. Örneğin Türkiye’de bulabileceğin modeller arasında Machenike G5 Pro V2, BEITONG Kunpeng 40, BIGBIG WON Blitz 2 ve GameSir Cyclone 2 var. Yurtdışından alma imkanın olursa Flydigi Vader 4 Pro, ZD Ultimate Legend ve ZD O+ Excellence modellerini de düşünebilirsin. Bunlar çok daha üst seviye ve kaliteli gamepad’ler. Bu yüzden bence simetrik yerine asimetrik bir gamepad tercih etmen çok daha mantıklı olur.
Teknoloji biraz şans işidir; bu yüzden garanti dediğimiz hizmet sunuluyor. Garanti üzerinden destek alabilirsiniz. Ama yine de tedirgin hissediyorsanız, oyun tercihinize göre şu modelleri önerebilirim: FPS ağırlıklı oynuyorsanız BEITONG Kunpeng 40, dövüş odaklı oynuyorsanız BIGBIG WON Blitz 2, her şeyden biraz yaparım ve orta seviyede yeter diyorsanız GameSir Cyclone 2 tercih edebilirsiniz.teşekkür ederim öneriniz için fakat bir arkadaşım g5 pro v2 aldı birisi daha 1 ay olmadan kullanalı sol üst tuşu içine göçüyor parmaklarıyla tutup geri çekiyor korkuyorum aynısı olur mu diye cyclone 2 sıcak bakmaya başladım teşekkürler.
çok teşekkürlerTeknoloji biraz şans işidir; bu yüzden garanti dediğimiz hizmet sunuluyor. Garanti üzerinden destek alabilirsiniz. Ama yine de tedirgin hissediyorsanız, oyun tercihinize göre şu modelleri önerebilirim: FPS ağırlıklı oynuyorsanız BEITONG Kunpeng 40, dövüş odaklı oynuyorsanız BIGBIG WON Blitz 2, her şeyden biraz yaparım ve orta seviyede yeter diyorsanız GameSir Cyclone 2 tercih edebilirsiniz.
Şimdi şöyle açıklayayım: Birinci parti firmaların (Sony, Microsoft vb.) ürettiği gamepad’ler genelde kendi konsolları için tasarlanıyor ve konsol fiyatı baz alınarak satılıyor. Bu yüzden PC için fiyatlarını hak etmiyorlar ve çok fazla şey katmıyorlar. Neden derseniz, aynı fiyata PC’de çok daha fazla özellik sunan ve daha iyi gamepad’ler bulunabiliyor. Ayrıca birinci parti firmalar genelde kullanıcı dostu gamepad üretmektense kendi ceplerini düşündükleri için bu ürünlerde daha çabuk sorun yaşayabiliyorsunuz. Kötü gamepad’ler değiller, fakat fiyatlarını hak etmiyorlar. Kısacası benim gözümde 1200–1300 TL seviyesinde satılması gereken cihazlar oldukları için almanızı önermem. Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz cevaplamak benim için zevktir.çok teşekkürler
Xbox Series 9. Nesil bir de bunu yayınlarda öneriyorlar çok memnun olanlar varmış
başınız ağrıttım ama bu kol için bir yorumunuz var mıdır