2500-4000 TL Bütçe için PC Gamepad Önerisi

Hocam peki F710 dan geçiş yapınca alışabildiniz mi? Malum F310-F710 larda yön analoğu aşağıda yer alıyor bunlarda sol üstte. Ben F310 da d-pad hiç kullanmadım hep analog kullandım. Supernova tutuş hissiyatı ve kullanım kolaylığı açısından nasıl?
Yalan söylemeyeyim hemen alışamadım, daha sonrasında kullana kullana 1 ay içerisinde alışabiliyorsun.

Yalan söylemeyeyim hemen alışamadım, daha sonrasında kullana kullana 1 ay içerisinde alışabiliyorsun.
Teşekkürler son olarak Supernova nın arka tarafında x-input - d-input tuşu göremedim ben logitechlerde vardı hatta x-input modunda tuş ataması yapılamıyodu d-input modunda yapılabiliyordu.

Hocam peki 8bitdo Ultimate 2 modeli hakkında düşünceleriniz neler ? O da TMR kullanıyor
Cyclone 2 hem daha ucuz hem de ergonomik açıdan iyi olduğu için öneriyorum. Alışırım derseniz ultimate 2 de alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler son olarak Supernova nın arka tarafında x-input - d-input tuşu göremedim ben logitechlerde vardı hatta x-input modunda tuş ataması yapılamıyodu d-input modunda yapılabiliyordu.
O tuş yok ama tuş kombinasyonu ile dinput xinput arasında geçiş yapılıyor. Kol default olarak xinputta bağlanıyor

Geri