Gamesir supernova var hocam hoşunuza giderse rengiHocam 2.5k civarlarına bir öneriniz var mdıır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öndeki o pembeli kısım değişebiliyor bu arada gizalada 300 liraya değişebilen şeylerden satılıyor
Gamesir supernova var hocam hoşunuza giderse rengiHocam 2.5k civarlarına bir öneriniz var mdıır?
Hocam aradan geçmiş bayağı bir 500TL indirime de girmesiyle üzerine SWAR kodunu kullanarak wraithesports.com'dan Blitz 2 aldım. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca tüm yardımlarınız için de teşekkürler.Gamesir supernova var hocam hoşunuza giderse rengi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öndeki o pembeli kısım değişebiliyor bu arada gizalada 300 liraya değişebilen şeylerden satılıyor
Blitz 2 tetik tuşları analog depil buton gibi. Yarış oyunu veya tetiklerle hassas kontrol yapmanız gereken oyunlarda zorlanırsınız hocamHocam aradan geçmiş bayağı bir 500TL indirime de girmesiyle üzerine SWAR kodunu kullanarak wraithesports.com'dan Blitz 2 aldım. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca tüm yardımlarınız için de teşekkürler.
Hocam bir şey soracağım Blitz 2 şuan elimde şarjını nereden öğreniyoruz software'da yok üzerindeki çizgiler mi belirtiyor acaba yardımcı olur musunuz?Blitz 2 tetik tuşları analog depil buton gibi. Yarış oyunu veya tetiklerle hassas kontrol yapmanız gereken oyunlarda zorlanırsınız hocam
Hocam malesef tam bilmiyorum blitz 2'de durum nasıl. Kullanım kılavuzunda şarj kısmında vardır diye tahmin ediyorum bakabilir misiniz? İngilizce çevirmemiz isterseniz fotoğraf atarsanız ben de yardımcı olabilirim.Hocam bir şey soracağım Blitz 2 şuan elimde şarjını nereden öğreniyoruz software'da yok üzerindeki çizgiler mi belirtiyor acaba yardımcı olur musunuz?
Hocam malesef tam bilmiyorum blitz 2'de durum nasıl. Kullanım kılavuzunda şarj kısmında vardır diye tahmin ediyorum bakabilir misiniz? İngilizce çevirmemiz isterseniz fotoğraf atarsanız ben de yardımcı olabilirim.
Hocam böyle yazıyor batarya kısmındaHocam malesef tam bilmiyorum blitz 2'de durum nasıl. Kullanım kılavuzunda şarj kısmında vardır diye tahmin ediyorum bakabilir misiniz? İngilizce çevirmemiz isterseniz fotoğraf atarsanız ben de yardımcı olabilirim.
Sadece şarj azalında ışıkların hızlı bir biçimde 5 dakikada bir yanıp söneceğini ve şarj olduktan sonra tamamen ışıkların sabit kalacağından bahsetmiş. Malesef şarj yüzdesini anlamanın yolu yok gibi duruyor hocam.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam böyle yazıyor batarya kısmında