2500-4000 TL Bütçe için PC Gamepad Önerisi

Hocam peki F710 dan geçiş yapınca alışabildiniz mi? Malum F310-F710 larda yön analoğu aşağıda yer alıyor bunlarda sol üstte. Ben F310 da d-pad hiç kullanmadım hep analog kullandım. Supernova tutuş hissiyatı ve kullanım kolaylığı açısından nasıl?
Yalan söylemeyeyim hemen alışamadım, daha sonrasında kullana kullana 1 ay içerisinde alışabiliyorsun.

Yalan söylemeyeyim hemen alışamadım, daha sonrasında kullana kullana 1 ay içerisinde alışabiliyorsun.
Teşekkürler son olarak Supernova nın arka tarafında x-input - d-input tuşu göremedim ben logitechlerde vardı hatta x-input modunda tuş ataması yapılamıyodu d-input modunda yapılabiliyordu.

Hocam peki 8bitdo Ultimate 2 modeli hakkında düşünceleriniz neler ? O da TMR kullanıyor
Cyclone 2 hem daha ucuz hem de ergonomik açıdan iyi olduğu için öneriyorum. Alışırım derseniz ultimate 2 de alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler son olarak Supernova nın arka tarafında x-input - d-input tuşu göremedim ben logitechlerde vardı hatta x-input modunda tuş ataması yapılamıyodu d-input modunda yapılabiliyordu.
O tuş yok ama tuş kombinasyonu ile dinput xinput arasında geçiş yapılıyor. Kol default olarak xinputta bağlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,037
Üyeler
183,049
Son üye
Mirac41
Geri