MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
msı gc20 v2 gamepadim var 1hftadır fifa oynuyom gayet güzel titriyor bugun titremiyor kol sebebi nedir yardımcı olur musunuz?
fifa ayarları yerinde ayrıca fifada titreşim aç kapa diye bi ayar yokkiFifa ayarlarını kontrol edin. Belki sıfırlanmıştır.
Bu yok mu? ;fifa ayarları yerinde ayrıca fifada titreşim aç kapa diye bi ayar yokki
Kol iyi mi bende almayı düşünüyorummsı gc20 v2 gamepadim var 1hftadır fifa oynuyom gayet güzel titriyor bugun titremiyor kol sebebi nedir yardımcı olur musunuz?
Hayır hocam sadece analog sprint ayarı varBu yok mu? ;
Alıntıyı görüntüle
Güzel hocam iyi gamepad titreşimi fena iyi forzada falan çok keyifli oluyorKol iyi mi bende almayı düşünüyorum
Epicden aldım zaten titreşim çalışıyordu bi anda bugun çalışmıyorSteam'den aldıysanız, Steam üzerinden titreşim ayarını aktif yapın.
Bilmiyorum hocam. Tekrar sistemi baştan başlatın ve kolu yeniden bağlayın. Çözüm bulamadım başka. Steam'a, Epic Games'i felan ekliyorlar kontrolcü desteği için. En son çare onları deneyebilirsiniz.Epicden aldım zaten titreşim çalışıyordu bi anda bugun çalışmıyor
hocam koldan memnun musunuz bende bunun kablosuzu ile xbox arasında kaldımmsı gc20 v2 gamepadim var 1hftadır fifa oynuyom gayet güzel titriyor bugun titremiyor kol sebebi nedir yardımcı olur musunuz?
Memnunum hocam titreşimi çok yüksek ama benim hoşuma gidiyor yüksek olması onun dışında çok hafif ve çok güzel bir kol eli yormuyorhocam koldan memnun musunuz bende bunun kablosuzu ile xbox arasında kaldım
Hocam 3 4 el attim 5.elde kendi kendine titreşimi geri geldi yinede teşekkür ederim ilginiz içinBilmiyorum hocam. Tekrar sistemi baştan başlatın ve kolu yeniden bağlayın. Çözüm bulamadım başka. Steam'a, Epic Games'i felan ekliyorlar kontrolcü desteği için. En son çare onları deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi: