siz ne öneririsinizgamepower alınmaz ucuz diye 2k kalitesiz bir monitor almayın
Alınmaz, biraz daha çıkıp bu modele yönelin. Daha aşağısı üzer.Arkadaşlar gamepowe monitör almayı düşünüyorum nasıl sizce alınır mı başlıkta belirttiğim gibi özellikleri. Fiyatı 6k
viewsonic markayı ilk defa duyuyorumi nasıl iyi midirAlınmaz, biraz daha çıkıp bu modele yönelin. Daha aşağısı üzer.
ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2780-2K 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.351,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyidir. Buyurun, modelin forumdaki incelemesi:viewsonic markayı ilk defa duyuyorumi nasıl iyi midir
viewsonic 27 inç 165 hz 2k curved sipariş ettim. 6459 TLİyidir. Buyurun, modelin forumdaki incelemesi:
İnceleme - ViewSonic VX2780-2K İncelemesi
Selamlar, Bu incelemede vx2780-2k monitörü hakkında kendi kişisel deneyimlerimi ve incelemelerimi aktaracağım. Öncelikle firma tarafından iletilen internette kolayca bulabileceğiniz monitör özelliklerini ve görsellerini aşağıda belirtiyorum. Monitör Özellikleri; Özellik Değer...forum.donanimarsivi.com
Hangi modeli? İptal edip VX2780 alın.viewsonic 27 inç 165 hz 2k curved sipariş ettim. 6459 TL
sizin önerdiğiniz curved değil ben kavisli seviyorumHangi modeli? İptal edip VX2780 alın.
Flat daha iyi olur curved'dan. Sipariş ettiğiniz modelden memnun kalacağınızı sanmıyorum.sizin önerdiğiniz curved değil ben kavisli seviyorum
Hayırlı olsun hocam. Ancak biri 10 bit ips paneldi. Sizin almış olduğunuz 8 bit va panel. Bilginiz olsun.sizin önerdiğiniz curved değil ben kavisli seviyorum
çok farkediyor muHayırlı olsun hocam. Ancak biri 10 bit ips paneldi. Sizin almış olduğunuz 8 bit va panel. Bilginiz olsun.