GamePower 27'' GPR27C1MS144 AMD Freesync özelliği

Oyun içi açılıyor diye biliyorum hiç freesync aktif etmedim ama oyun içi grafik ayarlarında vsync gibi freesync de yazması lazım aktif ediceksin

Oyun içi açılıyor diye biliyorum hiç freesync aktif etmedim ama oyun içi grafik ayarlarında vsync gibi freesync de yazması lazım aktif ediceksin
dostum ekran kartı yazılımından açamıyorum desteklemiyor diyor monitörümde bu özellik var mı yok mu onu soruyorum varsa neden açamıyorum ayrıca

dostum ekran kartı yazılımından açamıyorum desteklemiyor diyor monitörümde bu özellik var mı yok mu onu soruyorum varsa neden açamıyorum ayrıca
Freesync özelliği var kardeş sen bi dediğimi yapar mısın ordan oluyor büyük ihtimal

direk tüm bilgisayar kullanımında açık hale getiremiyor muyum şuan indirdiğim oyun yok maalesef
Zaten ordan açamazsın kardeşim windows arayüzünde freesync açamazsın freesync oyunlar için ve bu yüzden oyun içi açılıyor

Zaten ordan açamazsın kardeşim windows arayüzünde freesync açamazsın freesync oyunlar için ve bu yüzden oyun içi açılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu

Ekler

• 1595638515515.png
    1595638515515.png
    1.2 MB · Hit: 44
Radeon yazılımında FreeSync özelliğinin aktif olması için önce monitörün kendi ayarlarından bu özelliği açman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,819
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri