Neler Yeni

Gamepower Bane önerdiniz aldım mouse sürekli takılıyor, çözümü var mı?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Yaklaşık 5 gün önce csgo için mouse önerisi başlığı açtım herkes gamepower bane dedi şimdi mouseyi aldım mouse sürekli takılıyor csde bot bile vuramıyorum.

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Yaklaşık 5 gün önce csgo için mouse önerisi başlığı açtım herkes gamepower bane dedi şimdi mouseyi aldım mouse sürekli takılıyor csde bot bile vuramıyorum.
Gerçekten mi ay ben şok bende istiyodum almıcam o zaman

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sadece oyundamı takılıyor yoksa masaüstün de de mi?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her yerde takılıyor sgm x-7 1000 kat daha iyi bazıları mousepadsiz takılmıyo demiş öylede takılıyor annemde corona yüzünden mouse dışında her şeyi çöpe atmış iade edemiyorum böyle vaziyetin içine sokam karantinada bile oyun oynıyamıyorum.

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Gamepower almayın diye boşuna demiyoruz.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Ben önermedim. Kendime almayacağım hiçbir şeyi de önermem. En fazla 2-3 marka tavsiyesi veririm, satın alacak kişi kendisi karar verir. Ben herkese diyorum. İki üç kişinin tavsiyesi ile karar vermeyin. Videoları ve incelemeleri seyredin. Sonra tavsiye eden kişiler suçlu oluyor. Ne biz kötü olalım, ne de sizin paranız boşa gitsin. Mouse pad olmadan kullanmayın.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
sitesinden driverını tekrar kur muhtemelen driver sorunudur olmazsa ürün sıkıntılıdır kıçıkırık 10 tllik mouselar takılmıyorsa koskoca şirketin bozuk seri çıkarması zor sana denk gelmiştir tekrar söylüyorum muhtemelen driver sounudur

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sitesinden driverını tekrar kur muhtemelen driver sorunudur olmazsa ürün sıkıntılıdır kıçıkırık 10 tllik mouselar takılmıyorsa koskoca şirketin bozuk seri çıkarması zor sana denk gelmiştir tekrar söylüyorum muhtemelen driver sounudur
ilk driver kurulu değilken donuyodu kurdum hala takılyodu her şeyi denedim hala takılıyo allahtan çok pahalı değildi ama vakit kaybı benim için en az 10 kişi o konuya mouse önerdi 9u baneydi 1 tanesi rampageydi kartta 40 kuruş eksik diye alamıyodum onu bunu aldım elimde patladı

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
ilk driver kurulu değilken donuyodu kurdum hala takılyodu her şeyi denedim hala takılıyo allahtan çok pahalı değildi ama vakit kaybı benim için en az 10 kişi o konuya mouse önerdi 9u baneydi 1 tanesi rampageydi kartta 40 kuruş eksik diye alamıyodum onu bunu aldım elimde patladı
driver çözmüyorsa ayıplı ürün olmalı hemen iade işlemine başlayabilirsin değişim yada para iadesi talep edebilirsin bazen öyle şanssızlıklar oluyor benim de telefonum öyleydi 4 ay hakem heyetiyle uğraştık mesela herkes kullanıyordu bende sıkıntılıydı ama iademi aldım sonunda
senin ürünün daha yeni sıkıntı çıkaramazlar

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Açtığın konu hangisi bilmiyorum ama Gamepower Bane önerisi yapmadım.
Aylardır Gamepower Bane kullanıyorum.
Takılma sorunu yok.
MousePad veya kullandığın yüzey ile alakalı bir sorun olabilir.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Driverları güncel mi?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Driverları güncel mi?
sitesinden indirdim güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açtığın konu hangisi bilmiyorum ama Gamepower Bane önerisi yapmadım.
Aylardır Gamepower Bane kullanıyorum.
Takılma sorunu yok.
MousePad veya kullandığın yüzey ile alakalı bir sorun olabilir.
Mousepad stealseries daha üstü varsa alıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben eski mousem olan sgm x 7 ile devam edicem ne kadar bozukta olsa ondan iyidir sadece alıcak arkadaşlar görsün diye açtım bu konuyu 90 tl bu devirde hiç bir şey zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,192
Üyeler
163,797
Son üye
Simsek34
Top Bottom