Neler Yeni

Gamepower Bane önerdiniz aldım mouse sürekli takılıyor, çözümü var mı?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
sitesinden indirdim güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mousepad stealseries daha üstü varsa alıyım
Ben olsam tüm driverları denerdim ya da hangisi daha iyi diye sıkı bir araştırırdım.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
rival 105 alsaydın daha iyi ederdin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gamepower Bane indirimsiz 80-95 TL aralığında, indirim ile 65-80 arasında satılıyor.
"akakçe" üzerinden 75-100 TL aralığındaki mouseları listelediğin zaman, MSI-Corsair-SteelSeries-Logitech gibi üst seviye 1 tane marka çıkmıyor
Ek olarak;
67.png

O tarihlerden beri sorunsuz kullanıyorum
66.png

akakçe
75 TL / 100 TL
Mouse markaları

A4 Tech
Addison
Classone
Concord
Defender
Everest
Fantech
Flaxes
Frisby
GameBooster
GameBooster
Hadron
Hiper
HP
Inca
Kingpoint
Lenovo
Microsoft
Nexus
Philips
Polygold
Preo
Rampage
Rush
Tigoes
Trust

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Ben olsam tüm driverları denerdim ya da hangisi daha iyi diye sıkı bir araştırırdım.
Driverle ilgili değil denedim birkaç kişinin daha başına gelmiş bende o şanssızlardan biriyim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Driverle ilgili değil denedim birkaç kişinin daha başına gelmiş bende o şanssızlardan biriyim.
Yüzeyi değiştir.
Öyle dene.
Bana hediye gelen bir mousepad vardı, onu kullandığım zaman üzerinde belli bir alanda küçük takılmalar oluyordu. (sürekli değil)
Tekrar eski mouse pad geçtim, sorunsuz şekilde devam ediyorum kullanmaya.

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Açtığın konu hangisi bilmiyorum ama Gamepower Bane önerisi yapmadım.
Aylardır Gamepower Bane kullanıyorum.
Takılma sorunu yok.
MousePad veya kullandığın yüzey ile alakalı bir sorun olabilir.
Aynı şekilde ben de kaç aydır Gamepower Bane kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. Takılma vs. Şans işi biraz ya sana gelen ürün sıkıntılı ya da mousepad yüzeyi ile alakalı.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Aynı şekilde ben de kaç aydır Gamepower Bane kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. Takılma vs. Şans işi biraz ya sana gelen ürün sıkıntılı ya da mousepad yüzeyi ile alakalı.
stealseriesinkinden iyi bir mousepad yüzeyi bulucağımı sanmam para vermeden ilerde internet kafelerde denerim belki mousepadlari o da olmuyosa süs olarak durur evde

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yeni aldıysan, iade ve değişim süresi bitmiş olamaz.
O yüzden bu kadar uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
İlla mousepad üzerinde dene de demiyorum.
Mouse ile başka bir yüzeyde deneme yap, pad ile mi yoksa mouse ile mi onu öğren.
Mouse ile alakalı ise, değişime veya iadeye yolla.

Death Mark

80+ Bronze
Yaklaşık 5 gün önce csgo için mouse önerisi başlığı açtım herkes gamepower bane dedi şimdi mouseyi aldım mouse sürekli takılıyor csde bot bile vuramıyorum.
Farklı yüzeylerde kullanmayı dene. DPI ayarlarını kurcala. Olmaz ise bana bozuk ürün geldi diyip iade et.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
ilk sayfada neden iyade edemediğimi yazmışım evet iade edememe konusunda suçlu değil gamepower ben zaten bunu diğer kişiler görsünde boşuna almasın diye açtım 80 tl çok umrumda olan bir para değil şu devirde

Cyclycs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Küçüktosun
Instagram
berkkt
Steam
Cyclycs
Twitter
Cyclycs16
ilk sayfada neden iyade edemediğimi yazmışım evet iade edememe konusunda suçlu değil gamepower ben zaten bunu diğer kişiler görsünde boşuna almasın diye açtım 80 TL çok umrumda olan bir para değil şu devirde
Bir kaç sene önce almıştım ben gamepower bane'i 60 tl idi o zaman bende de bi kaç aydır takılıyor sinir oldum yedek razer abyssus 2000 vardı elime küçük geliyor diye kullanmıyordum artık kullanıyorum bane yüzüden.

wolky89

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Volkan
evet arkadaslar malesef dogru bende 2 adet almıstım birisini hediye ettim kendime aldıgımda takılmalar var özellikle pubg mobil emü . oynarken saga aniden bakmam gerektiginde takılıyor 25-30 tl mouse takılmıyor sorunlu bu model almayın

Top Bottom