Neler Yeni

Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Kronik Sorunlu mu ?

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
Bu fareyi sipariş etmiştim fps oyunlarında oynamak için. Ancak geldikten sonra tıklamasında sanki sorunlar var gibi hissettim. Bazen basıyorum tıklamıyor. Hızlı tıklayınca genelde okumuyor gibi. Bu fareyi kullanan arkadaşlarda da acaba aynı sorunlar var mı ?

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Evet, sensörü kötü, sensöründen dolayı takılma var ve soyulma sorunu yaşayanlar var. İade edin.

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, sensörü kötü, sensöründen dolayı takılma var ve soyulma sorunu yaşayanlar var. İade edin.
iade edip ne almamı önerirsiniz o bütçe aralığında 100-150 tl arasında ? Gamepower Ursa bunu önerir misiniz ?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
iade edip ne almamı önerirsiniz o bütçe aralığında 100-150 TL arasında ? Gamepower Ursa bunu önerir misiniz ?
Ursa önermem.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Önermem, soyulma sorunu yaşayan var.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Bu fareyi sipariş etmiştim fps oyunlarında oynamak için. Ancak geldikten sonra tıklamasında sanki sorunlar var gibi hissettim. Bazen basıyorum tıklamıyor. Hızlı tıklayınca genelde okumuyor gibi. Bu fareyi kullanan arkadaşlarda da acaba aynı sorunlar var mı ?
evet bende vardı dediğin sorunların hepsini yaşadım bazen mouse takılıyordu ve su mouseı aldım bütçen varsa almanı öneririm memnunum https://www.itopya.com/hyperx-pulsefire-core-rgb-optik-gaming-mouse/

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
1.5 senedir kullanıyorum çok memlunum seninki arızalı olabilir

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

sEmick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Semih BULAT
ben kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ben kullanıyordum iğne ucu kadar soyulma oldu onun dışında bir şey olmadı steelseries rival 600 aldım eşekten inip file binmek gibi oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,521
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom