Yardım Gamepower Bull T10 ekran Karıncalanma Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Herkese merhabalar birkaç gün once donanım arşivinde paylaşılan gamepower Bull T10 modeli monitörü aldım ancak monitörde hdmi kablosu ile bağladığımda hicbir sıkıntı yok ancak display port ile bağladığımda (içinden çıkan kabloyu kullaniyorum) ekranda karıncalanma oluyor ve gelip gidiyor ekran ne yapmalıyım, neden olabilir.

Herkese merhabalar birkaç gün once donanım arşivinde paylaşılan gamepower Bull T10 modeli monitörü aldım ancak monitörde hdmi kablosu ile bağladığımda hicbir sıkıntı yok ancak display port ile bağladığımda (içinden çıkan kabloyu kullaniyorum) ekranda karıncalanma oluyor ve gelip gidiyor ekran ne yapmalıyım, neden olabilir.
aynı Şekilde ben de aldım aynı monitörü ve bugüne kadar sorun yoktu ancak ben de birebir aynı soruınları yaşamaya başladım bugün belkide gönderilen kabloda sorun vardır denemek gerekiyor :rolleyes:

2 günde bu kaçıncı sorun bu monitörde? reklam yaparken daha seçiçi olmalılar milletin parasıyla oynadılar resmen herkes sorun yaşıyor

aynı sıkıntı bendede var monitör hertzini 180 den 144 çekince bir nebze azaldı bi kaç kişi gönderdikleri display port kablosu sıkıntılı hdmı ile bağlanınca sorun düzeliyo demiş ama denemedim

Geri