Neler Yeni

Yardım Gamepower Bull T10 ışık hüzmesi sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Velat Nas
Arkadaşlar selam
abdullah abinin paylaştığı ekrandan aldım.

Gamepower bull t10 modeli

Kutu ulaştığında daha önce açılmış gibiydi hiç bir bant falan yoktu kutuyu açıp ekrana baktığımda ise parmak izleri falan vardı. Yorumlara baktım bir kaç kişi daha yaşamış aynı şeyleri fakat sorun şurada ışık hüzmesi var ben mi paronayağım yoksa değiştirilmesi gerekli mi sizce de bir bakar mısınız ona göre değişim isteyeceğim.

Ekler

• IMG_6925.jpeg
    IMG_6925.jpeg
    2 MB · Hit: 71
  • IMG_6924.jpeg
    IMG_6924.jpeg
    603.2 KB · Hit: 72
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
Arkadaşlar selam

Kutu ulaştığında daha önce açılmış gibiydi hiç bir bant falan yoktu kutuyu açıp ekrana baktığımda ise parmak izleri falan vardı. Yorumlara baktım bir kaç kişi daha yaşamış aynı şeyleri fakat sorun şurada ışık hüzmesi var ben mi paronayağım yoksa değiştirilmesi gerekli mi sizce de bir bakar mısınız ona göre değişim isteyeceğim.
Knk bende aynı modelden aldım testi nereden nasıl yaptığını atarmisin rica etsem

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
İyi ki almamışım. Ön yargılar boşuna oluşmaz.
Bu monitörün en az 10 tane böyle konusunu okudum.
Gamepower alma deyince neye göre konuşuyorsunuz oluyor sonra. Son 1 haftada kaçıncı Gamepower T10 sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selam

Abicim iade et onu. Işık süzmesi falan değil o,ışığın ta kendisi. Bu kadar olmaz, olmamalı

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Gamepower alma deyince neye göre konuşuyorsunuz oluyor sonra. Son 1 haftada kaçıncı Gamepower T10 sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abicim iade et onu. Işık süzmesi falan değil o,ışığın ta kendisi. Bu kadar olmaz, olmamalı
Milleti de suçlamamak lazım. Videoda çok iyi duruyordu monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Velat Nas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk bende aynı modelden aldım testi nereden nasıl yaptığını atarmisin rica etsem

Kanka özel bir şey yapmadım pc açılırken oluşan siyah ekranda da fark edebilirsin. Ya da ölü piksel testi için google a yaz çıkan sitelerden birinden siyah ekrana gel varsa fark edersin zaten ama odanın da karanlık olması lazım.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Milleti de suçlamamak lazım. Videoda çok iyi duruyordu monitör.
Problem video da iyi görünmesi değil ki. Farkında mısın bilmiyorum ama son 1 haftada T10 bull ile en az 6-7 konu açılmıştır

~helloworld

80+ Bronze
Arkadaşlar selam

bunee laaa, komşunun 10 yaşındaki oğlunda rampage monitör var pembe onda bile bu kadar yok

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu şekilde bir şey anlaşılmaz, gözünüzün gördüğü şekle benzetmeye çalışın fotoğrafı. Karanlık bir ortamda kameranın parlaklığını kısarak çekin.
Gözünüzle gördüğünüz şekle en yakınını atmanız lazım ki az mı çok mu söyleyelim. Attığınız fotoğrafta kamera otomatik pozlama yüzünden pireyi deve yapmış. Böyle görmediğinizi hepimiz biliyoruz, ekranın yarısından fazlası sarı.

Top Bottom