Çözüldü✓ Gamepower force bluetooth bağlanmıyor

KILINÇ

80+
Reaksiyon skoru
10
normalde çalışıyordu, ama bugün dongle ile bağlamayı denedim bağlanmayınca da dongleın üzerindeki zorla bağlama tuşuna tıkladım o zamandan beridir bluetooth bağlansa da ne gamepad test sitesinde ne de oyunlarda gamepad görülmüyor bluetooth ile girdiğimde (@Diavelin @katipke hocam yardımınız dokunur mu?)

arkadaşlar hallettim aynı sorunu yaşayan olursa; bluetooth açıkken kablo ile bağladım sonrasında kabloyu çıkartıp bluetoothu açıp kapattım düzeldi, ayrıca alıcak olan varsa almasın gerçekten ucube bir gamepad 500 tl daha koyup iyi bir şey alın kafanız rahatlasın, analog tuşları da çok küçük oyun içinde yürüme hızı vesaire ayarlaması da çok zor tavsiye etmem.

arkadaşlar hallettim aynı sorunu yaşayan olursa; bluetooth açıkken kablo ile bağladım sonrasında kabloyu çıkartıp bluetoothu açıp kapattım düzeldi, ayrıca alıcak olan varsa almasın gerçekten ucube bir gamepad 500 tl daha koyup iyi bir şey alın kafanız rahatlasın, analog tuşları da çok küçük oyun içinde yürüme hızı vesaire ayarlaması da çok zor tavsiye etmem.
knk geçen gün aldım şuan hoşuma gitti kullanıyorum x15'in gamepower markalı hali neresini kötü buldun?

Aylardır kullanıyorum eğer mutant elin yoksa boyutları gayet iyi

Geri