ya biraz tasarımı hoşuma gitti ama kulaklık da lazım bilmediğim için danışıyorumBen bu bütçede kulaklık araştırmıştım. Düz gamepower kulaklıklar alınmaz diye düşünüyorum. Fujin Pro, Kizaru Pro gibi Prolu modeller daha sorunsuzmuş sanırım. Ama çok incelemeleri yok emin olamıyorum. Kizaru Pro bu bütçede en düzgün gamepower kulaklık ama alınır mı emin değilim. En son 2100 liraya HyperX Cloud 3 kablolu vardı eğer hala duruyorsa onu al
hyperx bu aylarda ne kulaklık satışı yaptı be, piyasa domine etti resmenBen bu bütçede kulaklık araştırmıştım. Düz gamepower kulaklıklar alınmaz diye düşünüyorum. Fujin Pro, Kizaru Pro gibi Prolu modeller daha sorunsuzmuş sanırım. Ama çok incelemeleri yok emin olamıyorum. Kizaru Pro bu bütçede en düzgün gamepower kulaklık ama alınır mı emin değilim. En son 2100 liraya HyperX Cloud 3 kablolu vardı eğer hala duruyorsa onu al
teşekkür ederim böyle bir öneri gerekiyordu bunu alacağım gibi'COMBATRY' koduyla 1189'a geliyor bu bütçede daha iyisi yok diye biliyorum.Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr
1100-1300 arası oluyor Gaming gecesinde gelirse eğer 15000 verme1500TL amazonda gamepower fujin 7.1 kulaklık var nasıldır 1000 2000 arası bütçe var alınır mı değer mi alternatif daha iyi önerebileceğiniz kablolu veya kablosuz fark etmez kulklık lazım teşekkürler
Havit kesinlikle daha iyi bir tercih olur 1000-1500 TL arasında. Zaten birkaç ay önce bu forum da dahil her yerde deli gibi bunu öneriyorlardı daha sonra stoğu bittiği için önerilemedi, birkaç gün önce tekrar stok eklediler.teşekkür ederim sanırım havit alacağım ama 100 gibi bi fiayata gamepower çıakrsa onu da düşünürüm
Kardesimde fujin pro var memnunBen bu bütçede kulaklık araştırmıştım. Düz gamepower kulaklıklar alınmaz diye düşünüyorum. Fujin Pro, Kizaru Pro gibi Prolu modeller daha sorunsuzmuş sanırım. Ama çok incelemeleri yok emin olamıyorum. Kizaru Pro bu bütçede en düzgün gamepower kulaklık ama alınır mı emin değilim. En son 2100 liraya HyperX Cloud 3 kablolu vardı eğer hala duruyorsa onu al
Evet dediğim gibi pro modellerinde çoğu sorun düzeltilmiş deniyor ama uzun süreli kullanım yorumu çok azKardesimde fujin pro var memnun