Selamlar yaklaşık 1 yıl olacak kullanıyorum, genel olarak memnunum.. dip ses cızırtı durumu yaşatmadı, bas ve tiz dengesi görece bana göre gayet tatminkar..dışarıya ses verme durumu haliyle var ama kapalı ortamda sorun değil gibi..Ürünün kablo ve mikrofon kalitesi malzeme olarak baya dayanıklı ama hor kullanımda durum kişiye göre değişir...Mikrofon duyum ve ses kalitesi bekleneni karşılar ancak aşırı mükemmel diyemem.. sesi iletim ve alımında sorun yaşanmıyor ancak sesin karşıya iletişimde hafif robotik geldiğine dair dönüşler aldım yakin çevremden..PC de ses kayıt testiyle denediğimde de benzer eleştirilerde doğruluk payı olduğunu gördüm.. en can sıkıcı yani uzun süreli 3 saat üzeri kullanımda kafayı baskilamasi ve kulakları acitabilecegi gerçeği...estetik olarak argb li ve kulaklik kablosundaki kontrol ünitesinden değiştirip kapatabiliyosunuz...aynı yerden ses düzeyi ve ses modül değişikliğine de imkan veriyor..kulaklık yastıkları deri malzeme olduğundan yazın uzun süreli kullanımda terleme baya oluyor..fakat pedlerde ya da kulaklığın genelinde bu süre boyunca hiç deforme yaşamadım.. ben urunu ilk çıktığında kampanya ve kupon desteğiyle 780 tl yr almıştım ve o zaman şartlarına göre fiyat performans olarak gayet iyiydi benim açımdan.. yani ozaman diliminde aynı şartlar oluşmuş işe bugün de gözüm kapalı alırım.. genel olarak benim beklentilerimi karşılıyor ama dediğim gibi bu konu öncelik ve bakış açınıza göre değişir...
Umarım faydalı olmuştur, sormak istediğiniz bi soru olursa cevaplarım.. Herkese iyi forumlar...