Neler Yeni

gamepower fujin pro vs kai titanium arasında kaldım acil yardım

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
İkiside indirimde.Bütçem max 1200 tl hangisini almalıyım?Ya da bu fiyata daha iyisi var mıdır?Acil yardım ne olursunuz çok arada kaldım

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
atif kekç
kai nin kafa bandı çok terletirmiş gibi duruyor

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olabilir misiniz

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar, fujin pro bende var 4 5 aydır sorunsuz kullanıyorum dip ses yok, son seste en ufak bi cızırtı duymadım baya bi memnunum ama diğerini bilmiyorum bisey diyemem..

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Selamlar, fujin pro bende var 4 5 aydır sorunsuz kullanıyorum dip ses yok, son seste en ufak bi cızırtı duymadım baya bi memnunum ama diğerini bilmiyorum bisey diyemem..
Mikrofonu hakkında falan çok fazla olumsuz yorum var.Deneyimlerinizi söyleyebilir misiniz

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam mikrofondan yana bi sorun yaşamadım ilk aldığımda mikrofon testlerini yaptığımda dip ses yoktu, ses kaydı yaptım akustik metalik bi durum yaşamadım ama daha detaylı kullanıcı yorumları için yine de baska görüşleri de dinleyin neticede yayın yapan arkadaşlar daha doyurucu yanıtlar verecektir

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Hocam mikrofondan yana bi sorun yaşamadım ilk aldığımda mikrofon testlerini yaptığımda dip ses yoktu, ses kaydı yaptım akustik metalik bi durum yaşamadım ama daha detaylı kullanıcı yorumları için yine de baska görüşleri de dinleyin neticede yayın yapan arkadaşlar daha doyurucu yanıtlar verecektir
Tamam hocam sağol.Sanırım kai alacağım.PC HOCASI kanalına sordum kai al dedi.Ama teşekkür ederim yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,475
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom