Alınabilir bir klavye olduğunu düşünmüyorum. Akko 5075B plus gibi modeller alabilirsin.Gamepower Gasket Pro X almayı düşünüyorum. Switchlerin yağı ne zamana kadar dayanır. Yağ koyarken nereden konur. Yardımcı olursanız sevinirim.
onu almak yerine Ajazz AK820 PRO veya şuan Temuda dehşet indirimde olan Aula F75 e bakabilirsinGamepower Gasket Pro X almayı düşünüyorum. Switchlerin yağı ne zamana kadar dayanır. Yağ koyarken nereden konur. Yardımcı olursanız sevinirim.
valla Ajazz AK820 PRO ve Akko 5075B plus arasında kaldım akko türkiyede satılmıyo galiba stok bulamadım. Ajazz alıcam gibi bir de tuşlarını sonradan değiştirebiliyor muyuz? internete ne yazsam uyumlu tuş takımı bulurum?onu almak yerine Ajazz AK820 PRO veya şuan Temuda dehşet indirimde olan Aula F75 e bakabilirsin
Tuş da değişiyor, switch de. AULA F75 bu kadar bedavayken git onu al. 70usd vergisiz fiyatı, temuda her şey dahil 800-900tl şuan. Üstüne de git istediğin keycapsi switchi al ömürlük takıl.valla Ajazz AK820 PRO ve Akko 5075B plus arasında kaldım akko türkiyede satılmıyo galiba stok bulamadım. Ajazz alıcam gibi bir de tuşlarını sonradan değiştirebiliyor muyuz? internete ne yazsam uyumlu tuş takımı bulurum?
https://wraithesports.comvalla Ajazz AK820 PRO ve Akko 5075B plus arasında kaldım akko türkiyede satılmıyo galiba stok bulamadım. Ajazz alıcam gibi bir de tuşlarını sonradan değiştirebiliyor muyuz? internete ne yazsam uyumlu tuş takımı bulurum?
o fiyat olmasa ak820 pro daha mantıklı gibiTuş da değişiyor, switch de. AULA F75 bu kadar bedavayken git onu al. 70usd vergisiz fiyatı, temuda her şey dahil 800-900tl şuan. Üstüne de git istediğin keycapsi switchi al ömürlük takıl.