tamam teşekkürler yorumlarını bekliyorumBen sipariş ettim aynı monitörden, test etme fırsatım olmadı sistemin gelmesini bekliyorum. O ürün Ölü piksel garantilidir herhangi bi durumda kolaylıkla değiştirebilirsin. Test ettiğimde de nasıl olduğunu yazarım.
Kolaylıkla dediğin incehesapta iade süreci 1 aydan aşağı tamamlanmıyor. Sürekli uğraştırıyorlar.Ben sipariş ettim aynı monitörden, test etme fırsatım olmadı sistemin gelmesini bekliyorum. O ürün Ölü piksel garantilidir herhangi bi durumda kolaylıkla değiştirebilirsin. Test ettiğimde de nasıl olduğunu yazarım.
Aynı ürünü kullandın mı sen peki ?Kolaylıkla dediğin incehesapta iade süreci 1 aydan aşağı tamamlanmıyor. Sürekli uğraştırıyorlar.
0 bilgiyle insanları yanıltıyorsun. o Gamepower dediğin monitörde Samsung VA panel var zaten ... Yanlış bilgi verme insanlara.Tamam güzel kardeşim. Samsung, AOC gibi markalardan almak varken sen GamePower al. Size laf anlatılmaz.
Kim bilir ne zamandan kalma panel kullanıyor.0 bilgiyle insanları yanıltıyorsun. o Gamepower dediğin monitörde Samsung VA panel var zaten ... Yanlış bilgi verme insanlara.