GamePower GPF27RGB144 alınır mı?

Ben sipariş ettim aynı monitörden, test etme fırsatım olmadı sistemin gelmesini bekliyorum. O ürün Ölü piksel garantilidir herhangi bi durumda kolaylıkla değiştirebilirsin. Test ettiğimde de nasıl olduğunu yazarım.

Ben sipariş ettim aynı monitörden, test etme fırsatım olmadı sistemin gelmesini bekliyorum. O ürün Ölü piksel garantilidir herhangi bi durumda kolaylıkla değiştirebilirsin. Test ettiğimde de nasıl olduğunu yazarım.
tamam teşekkürler yorumlarını bekliyorum

Kolaylıkla dediğin incehesapta iade süreci 1 aydan aşağı tamamlanmıyor. Sürekli uğraştırıyorlar.

Kolaylıkla dediğin incehesapta iade süreci 1 aydan aşağı tamamlanmıyor. Sürekli uğraştırıyorlar.
Aynı ürünü kullandın mı sen peki ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam güzel kardeşim. Samsung, AOC gibi markalardan almak varken sen GamePower al. Size laf anlatılmaz.
0 bilgiyle insanları yanıltıyorsun. o Gamepower dediğin monitörde Samsung VA panel var zaten ... Yanlış bilgi verme insanlara.

Geri