Neden bence iyi bir markaGAMEPOWER, GAMEBOOSTER, RAMPAGE gibi markalardan uzak durun.
GamePower 23,6'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz
23.6 daha büyük alamam bideBunu alın daha iyi.Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hayır, dandik her şeyleri.Neden bence iyi bir marka
GAMEPOWER gibi markalar Çin'den ürün satın alıp kendi markalarını üstüne basıp satıyorlar, bunu burada tartışmamız bile acayip saçma, muhtemelen siz beğenim falan az diye bilgisiz olduğumu sanıyorsunuz. Umarım yüksek beğenili bir arkadaş size aynısını söyler.Neden bence iyi bir marka
Nasıl daha büyük anlamadım biri 23.8 biri 23.623.6 daha büyük alamam bide
Kullandınızmı acaba bu monitör üBunu alın https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-vg242ypbmiipx.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, dandik her şeyleri.
Kullanmadan konuşmak şaçma deyilmiBunu alın https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-vg242ypbmiipx.html
Hayır, dandik her şeyleri.
Arasında 1 cm fark var ya da yok nasıl sığmıyor anlamıyorum neyse tamam beyefendi siz alın GAMEPOWER monitörü güle güle kullanın hayırlı olsun.Masama sığmıyo kitaplık var masamın üstünde yani hem masa hem kitaplık
Kullandınızmı acaba bu monitör ü
Hani kötüydüArasında 1 cm fark var ya da yok nasıl sığmıyor anlamıyorum neyse tamam beyefendi siz alın GAMEPOWER monitörü güle güle kullanın hayırlı olsun.
Zaten iyi demedim kötü ama size iyi monitör attıkça ısrarla kötü monitörü almak için uğraştığınıza göre burada insanların sizin için harcadığı vakide yazık oluyor başka bir durum yok ortada.Hani kötüydü
O zaman kimseye bir şey önermeyelim o ne demek ya ? Kullanmış olmam gerekmiyor bilinmedik marka yazmadım üstelik kullananların çoğu memnun araştırın internetten.Masama sığmıyo kitaplık var masamın üstünde yani hem masa hem kitaplık
Kullanmadan konuşmak şaçma deyilmi
Lan sus tatava yapma! 0.2 inch çok büyük bi kereGAMEPOWER gibi markalar Çin'den ürün satın alıp kendi markalarını üstüne basıp satıyorlar, bunu burada tartışmamız bile acayip saçma, muhtemelen siz beğenim falan az diye bilgisiz olduğumu sanıyorsunuz, Umarım yüksek beğenili bir arkadaş size aynısını söyler.
Nasıl daha büyük anlamadım biri 23.8 biri 23.6
Rtx3090 ım yok ama bütçesi olana öneriyorum.Masama sığmıyo kitaplık var masamın üstünde yani hem masa hem kitaplık
Kullanmadan konuşmak şaçma deyilmi