Neler Yeni

Gamepower GPR27C1MS144 Monitör aldım (yardım)

Reaksiyon skoru
21

Gamepower GPR27C1MS144 Monitör satın aldım 1 gün kadar kullandım ve aksam yattım ertesı gun aksam pc yı açtım ve fotograftakı gıbı bır goruntu olmustu daha sonra monıtor acılmadı dp kablosunu degıstım ve hdmı den baglmayı da denedım multımetre ıle de adaptprunun voltaj degerlerıne baktım herhangıbi bir sorun yok monıtoru acayıp begenmıstım google den baktıgımda bu sorunu ben den baska yasayan da yok gece 2 de oldu bu yarın magaza ıle ıletısıme gecıcem ve ıade ıcın talepte bulunucam zengın bırı degılım ogrencıyım zor aldım bunu sızce iade edıp​

MSI OPTIX G27C5 FHD 27 VA 165HZ modelını almalımıyım ben bu bozulan monıtoru baya beyendım tıpını ve uzerınde samsung panel var dıye aldım monıtor hıcbırsekılde darbe gormedı ve suan hıcbır tepki vermıyor​

monıtor onerılerınızı beklıyorum
2000 max 2200
144hz ve+
27ınc ıstıyorum
2000.1-3000.1 de kontrast oranı arıyorum 1000.1-700.1 oranlı monıtor onermezsenız sevınırım
va panel oncelık

Ekler

• Ekran mmmmmmmm.PNG
    Ekran mmmmmmmm.PNG
    446.6 KB · Hit: 45

Gamepower GPR27C1MS144 Monitör satın aldım 1 gün kadar kullandım ve aksam yattım ertesı gun aksam pc yı açtım ve fotograftakı gıbı bır goruntu olmustu daha sonra monıtor acılmadı dp kablosunu degıstım ve hdmı den baglmayı da denedım multımetre ıle de adaptprunun voltaj degerlerıne baktım herhangıbi bir sorun yok monıtoru acayıp begenmıstım google den baktıgımda bu sorunu ben den baska yasayan da yok gece 2 de oldu bu yarın magaza ıle ıletısıme gecıcem ve ıade ıcın talepte bulunucam zengın bırı degılım ogrencıyım zor aldım bunu sızce iade edıp​

MSI OPTIX G27C5 FHD 27 VA 165HZ modelını almalımıyım ben bu bozulan monıtoru baya beyendım tıpını ve uzerınde samsung panel var dıye aldım monıtor hıcbırsekılde darbe gormedı ve suan hıcbır tepki vermıyor​

2000 max 2200
144hz ve+
27ınc ıstıyorum
2000.1-3000.1 de kontrast oranı arıyorum 1000.1-700.1 oranlı monıtor onermezsenız sevınırım
va panel oncelık
Nerden aldın? Hepsiburada vs.

Geympavır çok kaliteli (!)

sadece sıte solıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada

sorunu başka yasayan yok daha once aldıgım bircok urun bozuk geldı benım sanssızlıgım heralde
Hiç şaşırmadım sorun yaşadığınıza en dandik markalardan birini almışsınız.

2000 max 2200
144hz ve+
27ınc ıstıyorum
va panel oncelık
Bunu öneririm

240hz kavıslı 1ms 4000.1 1900tl daha ne ıstıyım paramı gerı alınca bunu labılırım buyuk ıhtımalle

240hz kavıslı 1ms 4000.1 1900tl daha ne ıstıyım paramı gerı alınca bunu labılırım buyuk ıhtımalle
ama led panel biraz dusundurdu

cok uzun sure ekrana bakan bırısıyım ben

IPS Olduğu için ilk başta gözlerinizi yoracaktır. Bende IPS kullandım, bende senin gibi ekrana çok bakan birisiyim (günde 10saat) zamanla alışıyorsun ayrcıa renk kalitesi en iyi olan panel IPS.

cok uzun sure ekrana bakan bırısıyım ben

IPS Olduğu için ilk başta gözlerinizi yoracaktır. Bende IPS kullandım, bende senin gibi ekrana çok bakan birisiyim (günde 10saat) zamanla alışıyorsun ayrcıa renk kalitesi en iyi olan panel IPS.
knk sol goz mıyop numaram 4.75 sag 5 goz tasnıyonuda var yas 18 cok zor oluyor golugumde 50 tane ısık fıltresı var ama ekrana bakarken agrıyor

hocam gamepower zaten o kadar kaliteli bi marka deil bende klavyesi ve faresi var kola döktüm su döktüm salça sürdüm tereyağı döküldü ayran döküldü hala sağlam çalışıyo ama monitörleri çok kötü kesinlikle tavsiye etmem daha önce bu sorunu yaşayan çok arkadaşım aynı sorun oldu onların monitörlerini garanti almadı kullanıcı hatası diye siz siz olun gamepower alın

Geri