Neler Yeni

Gamepower GPR27C1MS144 Monitör aldım (yardım)

hocam gamepower zaten o kadar kaliteli bi marka deil bende klavyesi ve faresi var kola döktüm su döktüm salça sürdüm tereyağı döküldü ayran döküldü hala sağlam çalışıyo ama monitörleri çok kötü kesinlikle tavsiye etmem daha önce bu sorunu yaşayan çok arkadaşım aynı sorun oldu onların monitörlerini garanti almadı kullanıcı hatası diye siz siz olun gamepower alın
Klavyene ekmek bandır ye :ROFLMAO:

hocam gamepower zaten o kadar kaliteli bi marka deil bende klavyesi ve faresi var kola döktüm su döktüm salça sürdüm tereyağı döküldü ayran döküldü hala sağlam çalışıyo ama monitörleri çok kötü kesinlikle tavsiye etmem daha önce bu sorunu yaşayan çok arkadaşım aynı sorun oldu onların monitörlerini garanti almadı kullanıcı hatası diye siz siz olun gamepower alın
knk benımkını garantının almam durumu olma heralde 1 gun oldu kesınlıkle almam daha bunu ıade edıcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha almam umarım ıdede sorun cıkmaz

zaten geympower gibi kötü bir markayı kimseye önermem şahsen paran varsa daha iyileri senin olsun reis

zaten geympower gibi kötü bir markayı kimseye önermem şahsen paran varsa daha iyileri senin olsun reis
eyww

İade talebi oluştur. Hiç uğraşmana gerek kalmıyor, istediğin günde evinden kurye ile alıyorlar. Sen hiç uğraşmıyorsun. (O şekilde 2tane monitör iade ettim)
kargo subesı evımın yanı yarın ıade edıcem zaten dırek

Son düzenleme:
240hz kavıslı 1ms 4000.1 1900tl daha ne ıstıyım paramı gerı alınca bunu labılırım buyuk ıhtımalle

ama led panel biraz dusundurdu

cok uzun sure ekrana bakan bırısıyım ben
Led aydınlatması.

Bendede para yoktu 2.Elden 100Tl yekapalı kutu gamepower ıcarus rgb aldım (sıfırı180tl) 5aydır aktif olarak günde 8-10 saat kulanaıyorum hiçbir sorununu görmedim. Bazı ürünleri fp aslında

Led aydınlatması.

Bendede para yoktu 2.Elden 100Tl yekapalı kutu gamepower ıcarus rgb aldım (sıfırı180tl) 5aydır aktif olarak günde 8-10 saat kulanaıyorum hiçbir sorununu görmedim. Bazı ürünleri fp aslında
evet haklısın bazı ürünleri sorunsuz biz ailecek gamepower bane farenin üzerinde sucuk kızartıyoz oda sağlam çalışıyo 2 senedir klavyeye desen ekmek banıyoz kahvaltılık yaptı annem klavyeyi oyun için deil yemek için üretilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,502
Üyeler
173,385
Son üye
lilache
Geri